2777
2789
عنوان

قابل توجه خانومای تهرانی که میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 3051 بازدید | 123 پست
ناراحت شدم...

خب عزیزم کیفیت کار هم مهمه . عکس بزار دوس داشتی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انداخته بهت من با 3 میلیون 6 تا 8 تا میخرم🤣

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

خب عزیزم کیفیت کار هم مهمه . عکس بزار دوس داشتی

همه انسانیم و اینجا دنیای چرته

ببینم دنیای اصلی و تو قبر چه فرقی دارم با....

به وقتش معموم میشه سطح ها...

سطح انسانیت مهمه ک...

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

من که نمیتونم بخرمیعنی لباس ارزون جنس خوب ندیدمهمین امروز یه بامبر برای دخترم خریدم ۲ تومن،یه مانتو ...

رفتم بامبر و سرچ کردم ببینم چیه 

چرا همه لباسا اسم پیدا کردن ما قبلا میگفتیم کن یا کاپشن بهشون 😁😁😁

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همه انسانیم و اینجا دنیای چرتهببینم دنیای اصلی و تو قبر چه فرقی دارم با....به وقتش معموم میشه سطح ها ...

من مذهبی ام و طبق راه ائمه هم باید جنس خوب بپوشیم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من مذهبی ام و طبق راه ائمه هم باید جنس خوب بپوشیم

خب!؟

من من کیسه پوشیدم

از یه سایت همیشه میخرم جنساش خوبه و تا یکی دوسال برام کار میکنه

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

عههی میگم احساس میکنم کرده تو پاچمسایتا پس نمیگیرن؟؟🤣

خداکنه تیشرت نخریده باشی فقط ک رسما تش میگیرم🤣

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

خب!؟من من کیسه پوشیدماز یه سایت همیشه میخرم جنساش خوبه و تا یکی دوسال برام کار میکنه

خب پس مهم دل خودته 

من تقریبا دو ماه پیش از آف دوتا شومیز و یه شلوار بگ مشکی و یه شلوار ورزشی و یه کراپ و خریدم ۳و۴۰۰