2777
2789
عنوان

قابل توجه خانومای تهرانی که میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 3051 بازدید | 123 پست
😅😅😅 راست میکی

اون روز دیرم زده فرنچ کته ترنچ کته چیه دوباره سرچ کردم دیدم بلندشو تو خونه دارم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب پس مهم دل خودته من تقریبا دو ماه پیش از آف دوتا شومیز و یه شلوار بگ مشکی و یه شلوار ورزشی و یه کر ...

خب دیگه از منم ارزونتر خریدی شما گل

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

خب دیگه از منم ارزونتر خریدی شما گل

آره من نمیگم گرون بخر میگم بهترین ها رو در حد توانت بخر

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من که میدونم الان روسریتو 25 میلیون بهت چپوندن ولی نمیتونم ثابت کنم...🤣

25 میلیونم کجا بود ک بدم روسری🤣 شهر ما چیز میز ارزونه اخرین روسری ک خریدم ی چارقد بود ی ماه پیش 180 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بعدا باهم یه دوره آموزشی بریم؟🤣

الانم یادم نیومد اسم چیه 🤣🤣

آره من نمیگم گرون بخر میگم بهترین ها رو در حد توانت بخر

منظورتو فهمیدم آره درست میگی همینکارو میکنم

یه سایت کلا خرید میکنم ک جنساش خوبه

شمام نظرت واقعا تنها نظری بود ک باهاش هم نظر بودم

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام