خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم
من که نمیتونم بخرمیعنی لباس ارزون جنس خوب ندیدمهمین امروز یه بامبر برای دخترم خریدم ۲ تومن،یه مانتو ...
رفتم بامبر و سرچ کردم ببینم چیه
چرا همه لباسا اسم پیدا کردن ما قبلا میگفتیم کن یا کاپشن بهشون 😁😁😁
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
همه انسانیم و اینجا دنیای چرتهببینم دنیای اصلی و تو قبر چه فرقی دارم با....به وقتش معموم میشه سطح ها ...
من مذهبی ام و طبق راه ائمه هم باید جنس خوب بپوشیم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عههی میگم احساس میکنم کرده تو پاچمسایتا پس نمیگیرن؟؟🤣
خداکنه تیشرت نخریده باشی فقط ک رسما تش میگیرم🤣
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم
خب!؟من من کیسه پوشیدماز یه سایت همیشه میخرم جنساش خوبه و تا یکی دوسال برام کار میکنه
خب پس مهم دل خودته
من تقریبا دو ماه پیش از آف دوتا شومیز و یه شلوار بگ مشکی و یه شلوار ورزشی و یه کراپ و خریدم ۳و۴۰۰