هوووی پسر،اونجایی تو ؟ جواب نده دیگه !!!
ای خداوندگار یکتا و بی همتا از تو میخوام به حق این زمان و مکان مقدس مجازی ، همه دوستان ، برادران و خواهران مجازی و همچنین جمیع پسرکان اهل یا نا اهل مرا هم شفای عاجل عنایت فرمایی یا اگر قابلیت شفاعت ندارند در افق خود محو نموده تا مایه عبرت برای گذشتگان و آینده گان شوند ، و بدینوسیله از قیل و قالاتشان هر روز کاسته و بر آرامش و آسایش مجازیان افزون شود تا شاید تخفیف مجازاتی خورده و روحشان را از نار رهانده و بر بار بنشانند انشاا....... . آمین یا ارحم الراحمین
آهای ، پسرک دانا ، تو از نالیدن و سرودن بی وقفه به تنگ نیامدی دیگه ؟!! نکنه فکر کردی ساکنان مجازی برات الان دست بلند کرده و هورا می کشند ؟!!! یا که برای شاعر شدنت چهچه و بهبه کرده و نوشابه برایت میگشایند ؟ خیر بدان وآگاه باش که از این خبرها نیس پسر جون ، ولی شاید برات قهقه کرده و بگن وای !!اون بد بخت جگر سوخته رو ببینید !! بیچاره فلک زده دیوونه شده ها !!!
منکه به تنگ اومدم از بس" امن یجیب المضطر اذا.... " خوندم و هیچ شفاعت و فراغتی بر شما در بند شدگان نازل نشد !!!!
گویی کار شما از ورد و نذورات گذشته باشه !! چون با دست و پای خودتون و کاملا عامدانه دارین به مرز جنون میتازید و این بسی دردناک وغم انگیزه !!!!
کمی ترمز کن پسر ! ایست کن تا جلوی عقب ماندگیها و ساقط شدنهای بیشتر رو سد کنی .
خدایا مرا راهنما باش! خاک کدامین مکان و زمان رو باید بریزم بر سر مبارک !
آیا برای خودم باید مرهم بگذارم !!!
یا برای نا اهلان بدتر ازخودم نگرانی و دلشوره بگیرم ؟ اصلا جبران اینهمه عقب افتادگی از کاروزندگی بردوش کیه ؟ پاسخ تو رو کی میده خدا جون ؟
به اندازه دهها سال اززندگی جا موندم خدایا کاش حد اقل مهلت جبران عنایت کنی بهمون !!!
فقط من در شگفت و عجب خشکم زده !! تو و امثالهم چی دیدین توی این مار مخوف وتاریک که چنین در حیرت و سرگردانی بسرمیبرین ؟!! نکنه چال سیاه او را با سیاه چاله های کهکشان راه شیری اشتباه گرفته باشین ؟ ها؟!!!
چنان سرِ خود را در سیاهی فرو برده ای و در بی خبری غرق شدی که گویی گنج نایابی رو در ته این چاه یافته باشی و از چشمت دور نکنی که مبادا سارقان برسن و ازت بقاپن ؟ نه بابای من به جان عزیزت هیچ خبری در هیچ کجا نیس !!!
یک مشت نا اهل تر و اَلدنگ تر از خود ت هم دورت جمع شدن تا تماشا کنن که تو کی قراره خوشبختی رو کیلو کیلو از چاه بیرون می کشی ؟ نکنه تو همه را تنهایی سر بکشی و سر اونا بی کلاه بمونه ؟!!!!
لذا عمر گرانمایه رو در تفحص و تجسس نقدی به سر برده و او هم در تجسس و تفحص از آمد و شدنهای ملموس و مشکوک این چال مخوف عمر گرانسنگ خود را به خاکستر تبدیل میکند .
بدان و آگاه باش که ته اون چاه تار و سیاه چیزی جز یه اژدها ی کمین کرده نیس ، منتظره تا یک نادانی پاش بلغزیده و در جا ببلعدش و دل خود را از عزای گرسنگی رها سازد . همین و بس !!
همه مجازیان هم در شگفتند که شما نااهلان پس چراسوزن خود را از این سیاه چال بیرون نمیکشید و رنج و عذاب را برای جان عزیزتان هر روز بیشتر میخرید ؟!!!خودتو ن در عجب نیستید آیا ؟!! ای خاک به گور اون دشمنی بریزم که شما را در طلسم و جادو گرفتار کرده .
منهم هیچ نسخه سریع الاثری ندارم که معجزه کنه اما خوب میدانم که راه رهایی فقط درخواستن و اراده کردن خودمان هست و دو گام بیشتر ندارد خواستن و رها کردن
و برای این دو گام نیاز به ابزار هست . صبر و سکوت مرهم بر تمام نا ملایمات و نافرجامیهای روزگارند . فقط کافیست بخواهی وآستین شکیبایی و رهایی را بالا بزنی . قوی بودن به رها کردنه ...
پس عقل را قاضی کن و کنترل کن رفتار و احساساتت رو !اینهمه برون ریزی کردی حالا هم کمی دندون روی جگر بزار خووو !
تا رهایی گامی نمانده ! اینهمه مسیر را وقتی آمدی . باقی راه را چرا نتوانی ؟!! میتوانی . من ایمان دارم .
"ای خدای بزرگ و مهربان بتو پناه میاورم و از تو برای اراده و عمل یاری میطلبم .
منت خدای را که ما را برای چنین آزمون سخت اما پر بها بر گزید و یاریمان میکند. او در کنار ما ایستاده و در مواقع سخت دستمان را میگیرد . پس از چه رو نگران باشیم ؟ !!!!
" يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ"
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! (در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز كمك بگيريد، همانا خداوند با صابران است. .
ناپلئون هیل : "هر گرفتاری و مصیبتی، بذر منفعتی همسان یا بزرگ تر از خود را به همراه دارد"
پ . ن: با صبوری هر روز بزرگتر و زیباتر خواهی شد همان طور که نسبت به گذشته خود درخشانتر و صیقلی شده ای . ما قراره آرامش واقعی را تجربه کنیم ، پس فراموش نکنیم که این فقط یک مسیر هست و باید به سلامت از آن بگذریم من به این باور دارم و صبوری میکنم تا مسیر تموم بشه .وقتی رد شدی و دووم آوردی تو قادر به لمس زیبایی ها ی بیشتر و اصیلتری خواهی شد و شاید اوج آنها را هم تجربه کنی . فقط لطفا گیر نکن و مسیر را با هدف اشتباه نگیر، باور کن ما میتوانیم و لایق آن هستیم .
والسلام دیگه نمیاااااااااام / غرق شدم در کلافم