2777
2789
عنوان

چقدر خانه دار بودن خوبه🌸💕🍒🌱😎🙌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 108 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسابداریقبل این میخوردم و میخوابیدم و میگشتم😂

به سلامتی مبارک باشه

نه بابا نگران نشو  خانوما یکم خسته ن دارن درد ودل میکنن وگرنه شاغل بودن خانماعالیه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اون وقت چه شغل هایی به روحیه و فیزیک زن میخوره؟کاش دست از اینجور حرف ها بکشید و چیزایی که به روحیه خ ...

خب ببین اکثریت زن ها خیلی انرژیشون زیاد نیست 

و اکثریت نمیتونن کار سنگین بکنن 

البته من کارم خیلی سبکه ولی بازم خسته میشم فکر کنم چون تالاسمی ام اینجوریم

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

من خونه دارم و عاشق خونه داری هی بهم میگن آزمون بده برو سر کار ولی من هیچ وقت نه آزمون دادم نه میدم ...

نه نمیشی اگر علاقه نداری واردش نشو که بعد نمیتونی به راحتی خارج بشی

نوشتم بالاتر

بله خوندم 

با اون قسمت بچه ها بی ادبن واقعا بهتون حق میدم 

چن روز رفتم مدرسه دخترم واقعا دخترا افتضاح بودن یه فوشای رکیک بهم میزدن 

تا یه هفته چشم غره دخترم میرفتم نکنه تو هم اینجوری بگی 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
خیلی استرس داره معلمی هر روز مدیر و معاون یه چیزی میخوان تدریس خلاقیت انواع بخشنامه ها میاد باید اجر ...

عزیزممم پس فک کردم فقط شغل ماست هرروز یه سری بیکار بخشنامه و تز جدید میدن و فشار کاری هست و باید با کلی ادمم سر و کله بزنی و داستان داره ، همدردیم 🥲 من الان بچه ندارم دوس دارم فعلا برم چون حقوق شوهرمم انچنان نیست ولی بچه دار بشم حداقل ۴ سال دوری میگزینم

خب ببین اکثریت زن ها خیلی انرژیشون زیاد نیست و اکثریت نمیتونن کار سنگین بکنن البته من کارم خیلی سبکه ...

بعد منبع این حرف از کجا در میاد؟
بالاتر گفتم ویژگی های خودتون رو ربط ندید به جنسیت
من فعلا به دلایلی شغلمو گذاشتم کنار
اما با تمام سختی هاش و دوندگی هاش بازم شاغل بودن رو به خانه داری ترجیح میدم
خانه داری اصلا به روحیات من نمیخوره و حس بی مصرفی میکنم

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

اطراف شما اینطورهوگرنه دور ما اینطور نیستو البته یه نگاه به جامعه بندازید الان حضور زن ها تو همه شغل ...

مشتاق به کار نیستن 

مشتاق به درآمد داشتن هستن

و اگر مشکل اقتصادی انقدر نداشتیم که هر کسی مجبور بشه برای نیاز هاش کار بکنه و همسر و پدر ها درآمدشون کافی بود انقدر مشتاقان به کار زیاد نمیشدن

عده کمی از زن ها به خود کار کردن علاقه دارن 

شاید ۲۰ درصد

من الان ۵ سال کار کردم اوایل نظرم مثل شما بود کم کم فرسوده میشی میفهمی هیچ حس خوبی تو کارمندی و واسه بقیه کار کردن نیست

آهان ممنون که گفتی بعد همون که سبز هست یاهمون سفیده براترشی واینکه باید هام بخوریم

من که کلشو شستم خام خوردم نمیدونم درسته یا نخ

بعد منبع این حرف از کجا در میاد؟بالاتر گفتم ویژگی های خودتون رو ربط ندید به جنسیتمن فعلا به دلایلی ش ...

باشه تو برو کار کن ولمون کن بابا 

بعد منبع این حرف از کجا در میاد؟بالاتر گفتم ویژگی های خودتون رو ربط ندید به جنسیتمن فعلا به دلایلی ش ...

چرا دعوا داری خواهر من 

ماهم نگفتیم شاغل بودن خوب نیست و خودمون هم شاغلیم و به شدت از شاغل بودنمون راضی هستیم 

فقط بالاتر گفتم  اون دسته از خانومایی که از شغلشون ناراضی ان  یا شغلشون رو دوس ندارن یا در توان وظرفیتشون نیست 

همین زدن نداره که😍