2777
2789
عنوان

چقدر خانه دار بودن خوبه🌸💕🍒🌱😎🙌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 108 پست
آها 🤭 اگه خانوما تو شغل‌هایی که به روحیه وفیزیکشون مرتبط باشن کار کنن همه راضی خوشحالن بنظرمن

اون وقت چه شغل هایی به روحیه و فیزیک زن میخوره؟
کاش دست از اینجور حرف ها بکشید و چیزایی که به روحیه خودتون نمیخوره رو جمع نبندید برای کل زنان

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

عزیزم شما خانه داری رو دوست داریچرا فکر کردی زن های دیگه مثل شما از روی نیاز مالی کار میکنن؟و اینکه ...

اتفاقا اکثرشون کار نمیکنن

یا اگر میکنن کاری کع تایمش دست خودشونه انجام میدن

نه کارمندی

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز ک روز اول شاغل بودنم بود باید این تاپیکو میدیدم🤕😂

😍😂😂😂😂عزیزم

مبارک باشه

چه شغلی

ببخشید میتونم بمرسم چرا ؟ من کارمندم کارم پر استرسه دوس داشتم معلم باشه تو سرمه برم ازمون اموزش پرور ...

خیلی استرس داره معلمی 

هر روز مدیر و معاون یه چیزی میخوان تدریس خلاقیت انواع بخشنامه ها میاد باید اجرا کنی کاریه که تا توی خونه هم ادامه داره 

بجه ها بسیار بی ادبن خونواده ها متوقع 

فقط از دور قشنگه 

تعطیلی و آنلاین هم که مصیبت عظماست 

درسته ساعت کاریش کمه ولی اینقدر اذیت میشی تو اون زمان که خونه میای حوصله هیچی رو نداری وقت برای بچه های خودت نمیتونی بذاری 

من دست درد گرفتم از بس فقط باید بنویسم

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

ولی من اگه شوهرم ایلان ماسک هم باشه حاضر نیستم خونه بمونم . اصلااااا به روحیاتم نمیخوره خانه داری . ...

چقدر عجیب 

واقعا با ۶ صبح بیدار شدن و بیرون رفتن وقتی که هوا سرد و تیره ست مشکل نداری؟

من تنها مشکلم با کارم اینه صبح زود باید برم

و مشکل دیگم اینه که وقتی میام خونه خستم 

اتفاقا اکثرشون کار نمیکننیا اگر میکنن کاری کع تایمش دست خودشونه انجام میدننه کارمندی

اطراف شما اینطوره
وگرنه دور ما اینطور نیست
و البته یه نگاه به جامعه بندازید الان حضور زن ها تو همه شغل ها دیده میشه که این نشون میده نسل جدید مشتاقن برای کار

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

من معلمم ولی دوست ندارم شغلمو

چرا معلمی که واسه زن یه شغل عالیه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من تجربه صبح زود بیدارشدن رو فقط دوران مدرسه ودانشگاه دارمشغلم صبح زود بیدار شدن نداره ساعت کاریش دس ...

اره دقیقا شغل های اینجوری خیلی خوبن منم شغل دومم همینطوریه آدم استرس کمتری میکشه به خوابش لطمه نمیزنه و به همین خاطر بیشتر عشق میده به کارش