2777
2789
عنوان

چقدر خانه دار بودن خوبه🌸💕🍒🌱😎🙌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 108 پست
مشتاق به کار نیستن مشتاق به درآمد داشتن هستنو اگر مشکل اقتصادی انقدر نداشتیم که هر کسی مجبور بشه برا ...

من اصلا موافق نیستم
خودم هم حدود 8 سال شاغل بودم
خواهر من 19 سالش هست و داره پزشکی میخونه و بسیار مشتاق کار کردنه
اکثر همکلاسی هاش هم همینطورن با اینکه نیاز مالی ندارن
نسل جدید مشتاق کار کردنه . نه صرفا به خاطر کسب در امد
بلکه دوست دارن استعداد هاشون دیده و شکوفا بشه

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

مشتاق به کار نیستن مشتاق به درآمد داشتن هستنو اگر مشکل اقتصادی انقدر نداشتیم که هر کسی مجبور بشه برا ...

عزیز کی مجبورت کرد راه انداختن بیزینست رو کنار بذاری و کارمند بشی که الان از خودت آمار در میاری و تز میدی؟

شما مشکل داری باشه ولی تو جامعه خارج از نی نی سایت کلی خانم هستن که از کارشون لذت میبرن و با شوق انجامش میدن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دعوا داری خواهر من ماهم نگفتیم شاغل بودن خوب نیست و خودمون هم شاغلیم و به شدت از شاغل بودنمون را ...

عزیزم استارتر کلی حرف زده و آمار بدون منبع داده

عزیز کی مجبورت کرد راه انداختن بیزینست رو کنار بذاری و کارمند بشی که الان از خودت آمار در میاری و تز ...

کنار نذاشتم اول کارمند بودم بعد بیزینس خودمو راه انداختم

تز میدم چون عقیده ام اینه و میتونم تاپیک بزنم بخاطرش هم از تو و امثال تو اجازه نمیگیرم ناراحتی میتونی نخونی

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

چرا دعوا داری خواهر من ماهم نگفتیم شاغل بودن خوب نیست و خودمون هم شاغلیم و به شدت از شاغل بودنمون را ...

اها عزیزم
من بد برداشت کردم
موفق باشی جانم

اها عزیزممن بد برداشت کردمموفق باشی جانم

🤭❤️

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
نگفتی شغل اول و دومت چی ان؟چقدر حقوقته؟

میترسم بشناسنم چون آشنا هامون تو سایت هستن

کنار نذاشتم اول کارمند بودم بعد بیزینس خودمو راه انداختمتز میدم چون عقیده ام اینه و میتونم تاپیک بزن ...

عزیزم من یکی از تاپیک های اولت رو خوندم که درمورد جاریت بود
در مقایسه با جاریت یکی از افتخارتت شرایط شغلیت بوده
اصلا شما مقایسه کنی زنان شاغل عزت نفس خیلی بیشتری نسبت به خانه دار ها دارن

کنار نذاشتم اول کارمند بودم بعد بیزینس خودمو راه انداختمتز میدم چون عقیده ام اینه و میتونم تاپیک بزن ...

کاش از دیگران اجازه نمیگیری به خودت هم اجازه ندی احوال خودت رو به همه تعمیم بدی خب اگه بیزینس خودت رو داری دیگه مشکلت چیه که از کارمندی مینالی؟

و اینکه عقیده با دادن ارقام و آمار فرق میکن عزیزم

کاش از دیگران اجازه نمیگیری به خودت هم اجازه ندی احوال خودت رو به همه تعمیم بدی خب اگه بیزینس خودت ر ...

بحث درموردش توی این تاپیک بیهوده هست
ولی یه نگاه به جامعه بندازی و مقایسه کنی
برخلاف تفکرات نی نی سایتی زن شاغل روحیه خیلی بهتری نسبت به زن خانه دار داره

بحث درموردش توی این تاپیک بیهوده هست ولی یه نگاه به جامعه بندازی و مقایسه کنیبرخلاف تفکرات نی نی سای ...

نمیشه این رو گفت عزیزم من تو همین تاپیک گفتم همه چی بستگی به خود فرد و خواسته هاش داره ولی اینکه استارتر هی میخواد فاز پند دادن برداره و حس خودش رو به بقیه تعمیم بده واقعا عجیبه

عزیزم من یکی از تاپیک های اولت رو خوندم که درمورد جاریت بوددر مقایسه با جاریت یکی از افتخارتت شرایط ...

ببین من حرفم اینه جامعه باید اصلاح بشه به زن بها بده مردا به زنشون پول کافی بدن انقدر مشکلات اقتصادی نباشه که مرد پول نده و زن ها عزت نفسشون خورد بشه واسه پول خواستن و نیاز هاشون برطرف بشه بعد اگر کسی دلش خواست بره کار کنه و کسی نخواست نکنه و خانه دار هارو هم مسخره نکنه 

خب طبیعیه منم تو این جامعه هستم جامعه ما به زن شاغل بها میده تفکر همه ما هم همین شده

من که با هر کدوم از دوستام و خانواده ام و هر کی حرف میزنم همشون میگن خانه داری بهتره ولی چون معمولا نتایج خوبی به بار نمیاره و باعث وابستگی به مرد میشه همه ازش فرار میکنن

کاش از دیگران اجازه نمیگیری به خودت هم اجازه ندی احوال خودت رو به همه تعمیم بدی خب اگه بیزینس خودت ر ...

من نگفتم طبق فلان نظرسنجی این تعداد آدم از شاغل بودن راضین بعد شما بری چک کنی ببینی دروغ گفتم

زبان فارسی و محاوره ایرانی ها اینجوریه که توی حرف زدن چیزی که حس میکنن رو به درصد بیان میکنن حالا این همیشه دقیق نیست ولی از نظر اون فرد حتما نزدیک بوده به اون عدد که این رو گفته 

من با نوجوان ها خیلی ارتباط دارم همشون دوست دارن درآمد داشته باشن ولی کم پبش میاد یکیشون بگه من دوست دارم ۶ پاشم برم کارمندی یک آدم یا اداره دولتی رو بکنم و بعد بیام خونه خسته و کوفته با حقوق بخور و نمیر

نسل الان شغل هایی رو دوست داره که ساعتش شناور باشه دست خودش باشه با کمترین کار بیشترین درآمد رو داشته باشه و زیر بار زور نمیرن