2777
2789
عنوان

چقدر خانه دار بودن خوبه🌸💕🍒🌱😎🙌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 108 پست
من نگفتم طبق فلان نظرسنجی این تعداد آدم از شاغل بودن راضین بعد شما بری چک کنی ببینی دروغ گفتمزبان فا ...

شما در شروع حرفتون عموما از شاغل بودن نام بردید نه کارمندی و بعدش اشاره به کارمندی کردید

و اینکه کسی جلوی اون افراد رو هم نگرفته همه میتونن برن دنبال کاری که دوست دارن حتی اگه خانه داری باشه ولی کسی نمیتون بر حسب احوال خودش شان و آمار درست کن و به همه تعمیم بده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خانه داری بهترینه

من مجردم و یک ساله که میرم سرکار. اما تصمیمم رو گرفتم فردا میخام برم کارهای نهایی رو برای استفعا بکنم و تا سی آذر دیگه از کارم بیرون بیام 

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
آره خانه داری بهترینهمن مجردم و یک ساله که میرم سرکار. اما تصمیمم رو گرفتم فردا میخام برم کارهای نها ...

چه عالی افرین به شجاعتت

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

چه عالی افرین به شجاعتت

اما خب محیطش به خونمون خیلی نزدیکه نزدیک دو سه دقیقه با ماشین راه داره و حقوقش خوبه ولی خب من این جوری بلا تکلیفم به هیچ کارم نمی‌رسم . میخام دانشگاه ثبت نام کنم نمیتونم میخام به کارهای دیگه ام برسم نمیتونم.. همکارام هم که بعد از یک سال تازه شناختم چقدر بیخودن 😒 البته مدیرم آدم خوبیه خیلی کنار میاد با همه مسائلِ من! من تصمیمم تا آخر سال بود بمونم ولی خب امروز خیلی کلافه شدم خسته شدم واقعا تصمیمم استعفاست

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
اما خب محیطش به خونمون خیلی نزدیکه نزدیک دو سه دقیقه با ماشین راه داره و حقوقش خوبه ولی خب من این جو ...

خونوادمم خیلی راضی هستن که کار به این نزدیکی پیدا کردم و من یکی از نگرانیام اینه که بعد از استعفام باید به خونوادم جواب پس بدم 😒

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
اما خب محیطش به خونمون خیلی نزدیکه نزدیک دو سه دقیقه با ماشین راه داره و حقوقش خوبه ولی خب من این جو ...

وای عز یزم دانشگاه خیلی مهم تره 

دخترای دور و برتون چقد سبک مغزن یکم آپدیت بشین تروخدا

تو خوبی سنگین مغز

اشکل مالیاتی

شکر خوریش به تو نیومده ناراحتی از تاپیک برو بیرون 

اتفاقا اکثرشون کار نمیکننیا اگر میکنن کاری کع تایمش دست خودشونه انجام میدننه کارمندی

والا من خواهرم شوهرش پزشکه ولی خودش هم داره کار میکنه پس از روی نیاز مالی نیست نظرات خودتون رو به بقیه تعمیم ندین

تو خوبی سنگین مغزاشکل مالیاتیشکر خوریش به تو نیومده ناراحتی از تاپیک برو بیرون

از ادبیاتت معلومه چجور ادمی هستی

اصلا در حدی نیستی که باهات بحث کنم

یجوری میگی شاغلم انگار چه شغل مهمی هم داری 

والا من خواهرم شوهرش پزشکه ولی خودش هم داره کار میکنه پس از روی نیاز مالی نیست نظرات خودتون رو به بق ...

تو هم نظراتت و به بقیه تعمیم نده منم دوستم شوهرش شغل رده بالا توی قوه قضائیه ست و میگه بمیرم هم کار نمیکنم پس زر نزن آدمی که اول میاد توهین میکنع هیچ ارزشی براش قائل نیستم پس چرت و پرت تو تاپیک من ننویس با خداحافظی خوشحالمون کن

از ادبیاتت معلومه چجور ادمی هستیاصلا در حدی نیستی که باهات بحث کنمیجوری میگی شاغلم انگار چه شغل مهمی ...

فعلا که تو داری سنگ شغل داشتن رو به سرت میزنی😂 من هر چی هستم شغلم آبرومندانه ست و احترامم حفظه گوه خوریشم بع تو نیومده