2777
2789
عنوان

خانمابیایین😢😢

415 بازدید | 62 پست

سلام خانما من یک ساله عقدم قبل ازعقدشوهرم ی شاگردداشت ک زن خوبی نبود وچشمش دنبال شوهرم بوده ولی خداروشکر هسمرشریک شوهرم میفهمه ک زن خوبی نیستو ردش میکنه بره...وقتی هم فهمیده بودک مامیخواییم نامزدکنیم کلی ب شوهرم پیام داره بودک من جدامیشم بچهامم نمیارم توبیامنو بگیر...شب نامزدیمونم خودش گفته بود ک میخواستم خودکشی کنم و خیلی خودشوزخمی کرده بود البته اینارومن بعدشنیدم....خب دیگ مانامزدکردیم ولی دیشب دوتاعکساشوبیحجاب توگوشی شوهرم دیدم  یکیش باتاب بود یکیش توحموم تاسینهاش پیدابود😢😢ب شوهرم گفتم میگه ایناروپسرخالم فرستاده گفتم واسه چی گفت نمیدونم ...من اگه میخواستم کاری کنم ک عکساشونگه نمیداشتم ک توببینی پاک شون میکردم یامخفی میکردم بعدم پاکشون کرد...بنظرتون مشکوک نیست قضیه؟

ببخشیدزیادشد میخواستم همش تویه پست باشه

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
خوب چرا پاک نکرده اصلا برای چی نگه داشته  بعدم زنگ میزدی پسررخالش

گفت اصلایادم نبودبهش وگرنه واسه چی میخوام اخه قشنگم نیس....زنگ نزدم ولی تصمیم دارم دیدمش بهش بگم

نه ناراحت نباش انشاالله چيزي نيست الان ميام تو دلتو خالي ميکنن😦

ازشوهرم مطمئنم ک اهل این چیزانیست ولی بازم هضمش واسم سخته

اره حتما صحبت کن بگو برای چی عکس فرستاده وقتی تامزد داره عکس یه خانم اونم این مدلی بفرسته برای شوهرت... بعدم عکس پاک میکردی میگفتی تو خوشت میاد من عکس مرد غریبه تو گوشیم باشه بگو خودت بزار جای من

اره حتما صحبت کن بگو برای چی عکس فرستاده وقتی تامزد داره عکس یه خانم اونم این مدلی بفرسته برای شوهرت ...

ایناهمه روبهش گفتم...همش تقصیرپسرخالشه...اه حالم بدمیشه ازاین ادما

اخه اصلا چرا فرستاده ولی بیخال توجه نکن ولی حال پرخالشو حتما بگیر تا دفعه بعد به خودش اجازه ای ...

اره بایدحتماب گوشش برسونم