2777
2789
عنوان

خانمابیایین😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رابطه چطوری منظورته شما؟

من فکر می کنم شوهر شما رابطه جنسی داشته ! وگرنه دلیلی نداره اون خانم بی حجاب که سینه معلوم باشه براش عکس بفرسته ! البته عزیزم خدا منو ببخشه من فقط از تجربیات گفتم شاید شوهر شما واقعا پاک باشه 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
اره مطمئنم..میترسم دوباره بخوادخودشو نزدیک کنه

ببین ما زن ها خیلی کاری نمی توانیم بکنیم ! باید حتما خودت را قوی کنی که اگر برگشت شوهرت را ول کتی 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
قبلاک شاگردشوهرم بود الانم رفته جایی دیگ ولی بازم شاگرده اونجا....شوهرشم معتاده اینجاافتاده

شوهرت استاد دانشگاه ؟

ببین ما زن ها خیلی کاری نمی توانیم بکنیم ! باید حتما خودت را قوی کنی که اگر برگشت شوهرت را ول کتی&nb ...

همون زن شریک شوهرم اینجاابروشوبرد....اینقدزن بدیه ک مامانشیناهم راهش ندادن خونشون الان رفته اجاره

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
همون زن شریک شوهرم اینجتتبروشوبرد....اینقدزن بدیه ک مامانشیناهم راهش ندادن خونشون الان رفته اجاره

ای بابا - چی بگم مواظب خودت باش عزیزم - زن خراب و بدکاره همه جا هست 

من فکر می کنم شوهر شما رابطه جنسی داشته ! وگرنه دلیلی نداره اون خانم بی حجاب که سینه معلوم باشه براش ...

وااای نه...رابطه جنسی نداشتن...اون زنه ازبس باهمع دوسته عکساش همه جاپخشه الانم پسرخاله شوهرم واسش فرستاد

وااای نه...رابطه جنسی نداشتن...اون زنه ازبس باهمع دوسته عکساش همه جاپخشه الانم پسرخاله شوهرم واسش فر ...

از کجا می گی اینو ؟

ای بابا - چی بگم مواظب خودت باش عزیزم - زن خراب و بدکاره همه جا هست 

شوهرم هرچی مربوط ب گذشتش بودروواسم گفته...ازش مطمئنم ولی خب خودم زنم راحت میتونم ی مردوگول بزنم اون ک دیگ بدکاره هم هست

شوهرم هرچی مربوط ب گذشتش بودروواسم گفته...ازش مطمئنم ولی خب خودم زنم راحت میتونم ی مردوگول بزنم اون ...

خیلی مطمین نباش همه چیز را بهت گفته باشه که البته حق هم داره - دنبال گذشته نرو - اما حواست به زندگیت باشه ! با این جور آدم ها نمی شه در افتاد - شدیدا مریض احوالن فقط باید دعا کنیم اصلا سر راه زندگیمون اینطور زن ها قرار نگیرند همین