2777
2789
عنوان

خانمابیایین😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازشوهرم مطمئنم ک اهل این چیزانیست ولی بازم هضمش واسم سخته

شوهرت خیلی خاص و خوش تیپ و ...هست ؟ پول داره موقعیت داره چی داره؟! یه چیزی داره که یه  زن میگه بچه هام و ول میکنم و خودکشی و...؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

نه عزیزم فکر نکنم پسر خالش فرستاده باشه اما بعید هم می دونم شوهرت کاری کرده باشه براش احتمالا فقط احتمالا اهمیتی نداشته که پاک نکرده ! شوهرت چند وقت بعد با تو عقد کرده ! ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
شوهرت خیلی خاص و خوش تیپ و ...هست ؟ پول داره موقعیت داره چی داره؟! یه چیزی داره که یه  زن میگه ...

نمیگم خیییلی هم قشنگه ولی بانمکه و خوش تیپ...3مغازه لباس فروشی داره ک شریکن بایکی دیگ

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
نه عزیزم فکر نکنم پسر خالش فرستاده باشه اما بعید هم می دونم شوهرت کاری کرده باشه براش احتمالا فقط اح ...

حدود5ماه بعدش...شوهرم اصن شمارشم نداره...عکسااون خانمه پخش شدن

حدود5ماه بعدش...شوهرم اصن شمارشم نداره...عکسااون خانمه پخش شدن

اگر مطمینی شوهرت رابطش تموم شده بود باهاش بعد اومده با تو دلیلی نداره گیر بدی 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
اگر مطمینی شوهرت رابطش تموم شده بود باهاش بعد اومده با تو دلیلی نداره گیر بدی 

عزیزم اصن رابطه ای درکارنبوده....نمیدونم عمدی بوده یانه ولی وقتی اساس کشی کرده زنگ زده ب مادرشوهرم ی سالنامه توخونمون جاموند برش دارتابیام ببرمش  الان هنوزنبردتش ولی منکه دیدم توش همش نامه نوشته واسه شوهرم چنتاعکس اتلیه هم بینش هست ک اوناهم بی حجابن

عزیزم اصن رابطه ای درکارنبوده....نمیدونم عمدی بوده یانه ولی وقتی اساس کشی کرده زنگ زده ب مادرشوهرم ی ...

خوب شوهرت باهاش رابطه داشته ! اما  باید تمام شده باشه قاعدتا - رابطه داشتن ربطی به حجاب داشتن یا نداشتن نداره - اگر مذهبی هستید حتما صیغه بوده اگر هم که مذهبی نیستید که دیگه مشکلی نیست همین طوری ارتباط داشته 

خوب شوهرت باهاش رابطه داشته ! اما  باید تمام شده باشه قاعدتا - رابطه داشتن ربطی به حجاب داشتن ی ...

عزیزم زنه میخواست ی جوری خودشو بچسبونه ب شوهرم ولی شوهرم محلش نمیداده

عزیزم زنه میخواست ی جوری خودشو بچسبونه ب شوهرم ولی شوهرم محلش نمیداده

خوب اگر اینو مطمینی دلیلی برای نگرانی وجود نداره