2777
2789

کم و بیش پیش میاد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دقیقا همینه..بخاطر زندگیت کوتاه بیا ولی نه همیشه!اینجوری تصور میکنن لالی و میخوان سوارت بشن..یک ری اکشن هر از گاهی نشون بده که متوجه توانایی ات برای سلیته گری بشن و خودشونو کنترل کنن.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوستان منو محکوم به شواف نکنند و بگند باید اینجا از بدبختی ها بگی آدمی هستم میتونم شرایط کنترل کنم و زندگی خوبی دارم جانم بپرس عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

والا من یه سال و نیمه دعوایی نداشتم

یکم گاهی ناراحت شدم اونم بخاطر یه سری ویژگی های خودم بوده که باید روی خودم کار کنم عوضش کنم

شاید چون خیلی همسرم رو دوست دارم دعوا نداشتیم

خونوادش هم کاری بهم ندارن

من و همسرم بحث داریم گاهی 

اما دعوا نه اصلا

از خط قرمزها و اصول درست کوتاه نمیام

خودمو دست کم و نادیده نمیگیرم 

ارزش هامو الویت قرار میدم

عاشق خودمم 

فداکاری و ایثار الکی ندارم 

از بقیه توقع ندارم . بقیه هم حق ندارن توقعی ازم داشته باشن

تو سکوت کامل زندگی میکنیم و هیچکس هیچی از زندگی و کارامون نمیدونن 

حق دخالت نمیدم و دخالت هم نمیکنم تو زندگی بقیه

و مهمتر از همه 

برای همسر جا انداختم 

خانواده اش فقط و فقط و فقط منم

بقیه بستگان و فامیلن 

و الویت اول و آخر زندگیمون فقط خودمون و زندگی خودمونه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من ازدواج دومم هست و واقعا نمیخوام تعریف کنم ی دختر فوق العاده اروم و بی حاشیه هستم و حتی سوال نمیکنم از کسی و تا نظرمو نخوان حرف نمیزنم اما مناسفانه اولی ک با شکست مواجه شدم دومی هم خونواده بدتر از اولی 

من و همسرم بحث داریم گاهی اما دعوا نه اصلااز خط قرمزها و اصول درست کوتاه نمیامخودمو دست کم و نادیده ...

دقیقا کاش منم بتونم جا بندازم این موضوع ک خانواده اصلی خودمونیم اونا بستگانن 😖😖😖

چجوری جا انداختی که اولویت فقط توییشوهره من باوجود دوتا بچه اولویت مالیش پدرو مادرشه

از زمان دوستی و قبل ازدواج میدونست 

با این حال بازم قبل ازدواجمون براش روشن کردم که غیر من هیچ وظیفه و مسئولیتی در قبال بقیه نداره 

نه مالی ‌، نه حمایتی ، نه نگهداری 

و اگر بخواد خلاف قرارمون عمل کنه ولش میکنم و میرم 

و کی ضرر میکنه ؟؟ 

اون 

برای من شوهر ریخته 😅😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩