2777
2789

منم مشکل شما رو داشتم نه بدون دعوت جایی میرفتم نه کسی و راه میدادم دیدم اونا خیلی پرو تر از این حرفان الان هفته ای یکبار میگم همسرم زنگ بزنه که فردا شام بریم خونشون ولی همچنان راهشون نمیدم 

همسرم با صبوری زیادی من الان بهتر شده و مرد تا خودش نخواد رویه زندگی رو تغییر نمیده 

باید قلقش دستت بیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب رابطت با خانوادش صمیمی دوستت دارن حتما

نه 

صمیمی و نزدیک نمیشم 

فوق العاده رسمی و با فاصله رفتار میکنم 

قبلش هم گفتم خانواده اش منم 😉

بقیه فامیلن فقط

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم مشکل شما رو داشتم نه بدون دعوت جایی میرفتم نه کسی و راه میدادم دیدم اونا خیلی پرو تر از این حرفا ...

منم فک کنم باید همین کارو کنم چون دارن منو با حرفاشون از چشم میندازن  دورادور 

میشه بیشتر توضیح بدی مثلا از خانوادش ناراحتی چجوری مبگی

من ازدواجم سنتی نبود دو سال دوست بودیم و در این دوسال خیلی خوب آنالیز کردم خانواده همسرم ، چون پدر ها در جریان بودند رفت و آمد خانوادگی داشتیم و یک شناخت کامل داشتم . همیشه اولویت ام احترام بوده و سعی کردم احترام بگذارم اما حد مرز داشتم هیچ وقت هیچ کسی در زندگی ام دخالت نکرد حتی خانواده خودم با اینکه خیلی حامی هستند . به همسرم خیلی بها دادم بقول مادربزرگم میگه زن اونی که از شوهرش پادشاه می‌سازه کنارش ملکه میشه نه اونی که ازش غلام می‌سازه و کنیزش میشه پس این حس به شوهرم دادم من همراه هم مسیر خوبی ام و می‌تونه بهم اعتماد کنه و  هیچ وقت شوهرم بین  خودم و خانواده اش در دوراهی قرار ندادم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منم فک کنم باید همین کارو کنم چون دارن منو با حرفاشون از چشم میندازن دورادور

شما تا جایی که میتونی همسرت و بکش طرف خودت و مثل خودشون پرو باش هفته ای یکبار برو شامتو بخور برگرد که بعدا شوهرت و پر نکنن زنت نمیاد اینجا 

میشه مثال بزنی

خیلی سوال هاتون کلی چون دلم میخواد راهنمایی درست کنم مجبورم خیلی تایپ کنم من کادر درمانم الان هم اومدم اتاق رست کاش جزیی تر بپرسی قبل تموم شدن تایم استراحتم نظر بدم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خیلی سوال هاتون کلی چون دلم میخواد راهنمایی درست کنم مجبورم خیلی تایپ کنم من کادر درمانم الان هم اوم ...

عزیززز دلم خسته نباشی 

من مثلا تولدم رو مثال زدم 

انقد ک خسته بحثای بیخودم یادم میره موضوعات دعوا

حتی موضوع های ساده احترام گذاشتن هم رعایت نمیکنن ک نشون بدن تو واسه ما عددی نیستی و وقتی اعتراض میکن ...

مادربزرگم میگه هیچوقت بد خانواده همسرتو جلوش نگو اگر میتونی خودت همون لحظه با احترام حقتو بگیر اگر نمیتونی بگذر و چیزی نگو

مردا روی این مورد خیلی حساسن و هیچوقت دست از طرفداری خانوادشون بر نمیدارن پس توی دوراهی که میدونی کدوم راه و انتخاب میکنه قرارش نده

عزیززز دلم خسته نباشی من مثلا تولدم رو مثال زدم انقد ک خسته بحثای بیخودم یادم میره موضوعات دعوا

روز تولدتون دعوا شد سر چی آخه 

میتونم بپرسم هر دو شما چند سالتونه