2777
2789

از روزی ک عقد کردیم منو شوهرم.انگار شوهرخواهر شوهرامو دزدیده بودم.

حالا خواهرشوهرام خودشون متاهل بودنا.بچه هم دارن ولی گیر داده بودن ب منو زندگیم.

هزار تا حرف بزنم زدن 

هزارتا تهت بم زدن.اخه چرا‌؟من تازه واردشون شده بودم...من دوسداشتم با کسی ازدواج کنم مثل بقیه ک با خانواده شوهراشون میرفتن بیرون منم میرفتم.دوسداشتم تو خانواده ای دیگه میفتادم.چ گناهی کرده بودم گیر اینا افتادم💔😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫ن احترام بهم میزاشتن ن پاگشام کردن هیچی هیچی 

همه چیو واسه خودشون میخان تمام احترام چیزارو...😫😫😫😫💔💔💔💔😫😫

اشکال ندارن همه جا همینه تو فقط بخشی از خوشبختی دیگران رو دیدی 

تو همچنان به رفتار محترمانه خودت ادامه بده تا اونا از خر شیطون پیاده شن

تو خانواده شوهر منم همه باهم مشکل دارن 

اشکال ندارن همه جا همینه تو فقط بخشی از خوشبختی دیگران رو دیدی تو همچنان به رفتار محترمانه خودت ادام ...

منم همشون باهام مشکل دارن.از وقتی ک عقد کردم بعد ازدواج کردم انگشت شمار دیدمشون فقط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت نده

اینو از من به عنوان یه بزرگتر بپذیر.هر چی به خاطر رفتار آدمای اطرافت فکر و خیال بسازی فقط و فقط خودت اذیت میشی.یه روزی میبینی که به خاطر هیچ و پوچ پیر شدی

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اهمیت ندهاینو از من به عنوان یه بزرگتر بپذیر.هر چی به خاطر رفتار آدمای اطرافت فکر و خیال بسازی فقط و ...

چرا مامانم یا خواهراش با عروساشون اینجوری نیستن😩چرا هیچوقت هیچ احترامی بهم نزاشتن 

منم همشون باهام مشکل دارن.از وقتی ک عقد کردم بعد ازدواج کردم انگشت شمار دیدمشون فقط

اشکال نداره برات نباید مهم باشه دیگه شانسه خدایی آدم تو خانواده سرد میفته تو زندگی خودت بکن یه کاری کن واقعا اونا برات از اهمیت بیفتند تنها راه حلش همینه با خانواده و فامیل خودت خوش باش بزا جای خالی اونا پر بشه

چرا مامانم یا خواهراش با عروساشون اینجوری نیستن😩چرا هیچوقت هیچ احترامی بهم نزاشتن

نگو چرا

اینا شخصیتشون همینه پس تو برای خودت ارزش بذار و یه جوری رفتار من که انگار اصلا برات مهم نیست.به مرور همه چی دستت میاد

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اشکال نداره برات نباید مهم باشه دیگه شانسه خدایی آدم تو خانواده سرد میفته تو زندگی خودت بکن یه کاری ...

وقتی دخترا فامیلمونو میبینم چقد خانواده شوهراشون هواشونو دارن واقعا میگم خدا من چیکارکردم ک گیر اینا افتادم.

یعنی هرچی ک فکرشو کنی بهم گفتن .

پدرمو در آوردن .

اره قبول دارم بعضی خانواده ها واقعا فهمیده هستن ولی هرچی به نوبه خودش مشکلاتی داره مثلا خانواده شوهر    خواهر خودم خیلی خوبن ولی برادرش.هرش ماشین اینارو گرفته بهشون نمیده میگه شما دوتا دارین هر کی یه دردسری داره 

ولی به ا ارتباط نداشتن یه درده ارتباط داشتن هزار تا درد

اره قبول دارم بعضی خانواده ها واقعا فهمیده هستن ولی هرچی به نوبه خودش مشکلاتی داره مثلا خانواده شوهر ...

افرین دقیقا‌ااااا.

چقد پروعه ماشین اینارو میبره مگه خود خواهرت 

نمیخان برن جایی کارو بار مگه ندارن

نمیدونم تو فکر مردم چی میگذره اینقد پرو شدن