2777
2789
عنوان

لج شماهم از این حرف درمیاد یانه

200 بازدید | 29 پست

طرف دکترای روانشناسی داره و وهم سن هستیم 

بعد ۳ روزه اشناشدیم تو این ۳ روز سوالات جنسی ازمن چندبار پرسیده مثلا قد وزن گرم مزاجم یا سرد مزاج دوره پرییودیم و... منم خونم ب جوش اومدم بهش گفتم تو هولی  ونگاه ابزاری داری به زن ها و.... 

بعد این پیامو بهم داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا نوشته ب زودی عکس منتشر میشه

باشه عزیزم قسم نخور پیامش رو کپی کن بعد بزار

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چرا با اولین سوال جنسی قطع نکردی ماجرا رو؟چرا اجازه میدید ازتون همچین سوالاتی بپرسن؟چه نسبتی دارن مگ ...

شاید اصلا خودت نیاز داری...

یا خودت دلت میخاد رابطه داشته باشی..

من حس میکنم تو واقعا دلت میخاد 

ولی خجالت میکشی و حیا داری 

و من حس هام بهم دروغ نمیگن.

من حس میکنم تو واقعا دلت میخاد ولی خجالت میکشی و حیا داری و من حس هام بهم دروغ نمیگن

بهش بگو حست خیلی گوه زیادی خورد اینا مال ذهنت مریض خودت هست دیگه نمیخوام نه پیامی نه تماسی بلاکش کن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چرا با اولین سوال جنسی قطع نکردی ماجرا رو؟چرا اجازه میدید ازتون همچین سوالاتی بپرسن؟چه نسبتی دارن مگ ...

ازدواج سخت شدههههه دیگه ۲۸ سالمه  سنتی دیگه کم  میان یا بشدت نامناسب و‌..