بعد ۳ روزه اشناشدیم تو این ۳ روز سوالات جنسی ازمن چندبار پرسیده مثلا قد وزن گرم مزاجم یا سرد مزاج دوره پرییودیم و... منم خونم ب جوش اومدم بهش گفتم تو هولی ونگاه ابزاری داری به زن ها و....
جدیییییی😥😢😢😢😢 اخه خواستگار هم برام میاد سوال جنسی میپرسن اولمن ۶ تا مورد خوب ب خاطر سوال های جن ...
آره واقعا دارم بهت میگم باهات نمیخواد ازدواج کنه تو رو برای ارضا خودش میخواد باور نداری؟؟ داره رک میگه تو هم میخوای بیا پس با هم رابطه داشته باشیم وقتی خوب که ارضاش کردی میره سراغ یکی دیگه که براش تازگی داشته باشه واقعا باور نمیکنم داری از ما میپرسی این چه منظوری داره اینو به بچه دبستانی بگی میفهمه شما نفهمیدی؟؟؟؟😶😑
خیلی خیلی ممنونم با جواب شما تصمیم گزفتم کات کنمچون قبلش فکر میکردم مشکل از من من خیلی حساسم لابد ب ...
خواهش میکنم خوشحالم بتونم خواهرم رو از بدبختی نجات بدم نکن دوستم هیچ وقت بازیچه دست این عوضی هوس باز نشو پسری که راحت این حرف رو به شما میزنه مطمئن باش به چندین دختر دیگه گفته طفلی اون بیچاره ها این پسره آشغال چقدر زود خودش رو نشون داده دیگه نزار وارد زندگیت بشه و خام حرفاش نشو اصلا
امید وارم همینطور ک خواهرانه کمک کردین نجاتم دادینخدا هم از یک ضرر ومشکل نجاتت بدهکاش میشد اگه لازم ...
ممنونم عزیزم به من لطف داری❤ هر وقت کمکی راهنمایی خواستی بتونم بهت کمکی کنم خیلی خوشحال میشم تو هم مثل خواهر خودمی دلم نمیخواد کسی بهت آسیبی بزنه بعضی مرد ها ذاتشون کثیفه هیز هستن نیت بد دارن باید بتونی بشناسیشون و نزاری بهت آسیب وارد کنن من خودم چندین ساله متاهلم و دوران مجردی تجربه داشتم و برای همین میخواستم بهت بگم که از این عوضی فاصله بگیری برات بهترین ها رو میخوام دوست خوبم🌹