2777
2789
عنوان

لج شماهم از این حرف درمیاد یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با نظرت این حرفو ب من زدهدفش چی بود

خودت نمیدونی؟

میخواد ازت استفاده جنسی کنه تا بدون هیچ مشکلی راحت ازت سواستفاده کنه شما رو نمیخواد برای ازدواج میخواد برای ارضا خودش

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خودت نمیدونی؟میخواد ازت استفاده جنسی کنه تا بدون هیچ مشکلی راحت ازت سواستفاده کنه شما رو نمیخواد برا ...

جدیییییی😥😢😢😢😢 

اخه خواستگار هم برام میاد سوال جنسی میپرسن اول

من ۶ تا مورد خوب ب خاطر سوال های جنسی زیاد ت همون جلسه  اول رد کردم

ازدواج سخت شدههههه دیگه ۲۸ سالمه سنتی دیگه کم میان یا بشدت نامناسب و‌..

اما در هیچ صورتی کسی حق نداره هر سوالی ازت بپرسه 

بعد هم اعتراض کنی و بهش بر بخوره 

اصلا اینطور افراد انقد ارزش ندارن که جوابشون رو هم بدی 

جدیییییی😥😢😢😢😢 اخه خواستگار هم برام میاد سوال جنسی میپرسن اولمن ۶ تا مورد خوب ب خاطر سوال های جن ...

آره واقعا دارم بهت میگم باهات نمیخواد ازدواج کنه تو رو برای ارضا خودش میخواد باور نداری؟؟ داره رک میگه تو هم میخوای بیا پس با هم رابطه داشته باشیم وقتی خوب که ارضاش کردی میره سراغ یکی دیگه که براش تازگی داشته باشه واقعا باور نمیکنم داری از ما میپرسی این چه منظوری داره اینو به بچه دبستانی بگی میفهمه شما نفهمیدی؟؟؟؟😶😑

من دیگه حرفی ندارم خیلی اعصابم بهم ریخت😐

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خب معلومه به بیمار هستارزشت خیلی بیشتر از چیزی هست که فکر میکنی

اهانننن خوب شد باهاتون مشورت کردم 

گاهی وقتا اینقدر فشار های زیاد روته  ک جلو فکر کردنت میگیره

آره واقعا دارم بهت میگم باهات نمیخواد ازدواج کنه تو رو برای ارضا خودش میخواد باور نداری؟؟ داره رک می ...

خیلی خیلی ممنونم با جواب شما  تصمیم گزفتم کات کنم

چون قبلش فکر میکردم مشکل از من من خیلی حساسم لابد به خاطر ازدواج ناموفق. و....   خیلی خیلی ممنونم آگاهم کردین

خیلی خیلی ممنونم با جواب شما تصمیم گزفتم کات کنمچون قبلش فکر میکردم مشکل از من من خیلی حساسم لابد ب ...

خواهش میکنم خوشحالم بتونم خواهرم رو از بدبختی نجات بدم نکن دوستم هیچ وقت بازیچه دست این عوضی هوس باز نشو پسری که راحت این حرف رو به شما میزنه مطمئن باش به چندین دختر دیگه گفته طفلی اون بیچاره ها این پسره آشغال چقدر زود خودش رو نشون داده دیگه نزار وارد زندگیت بشه و خام حرفاش نشو اصلا

خواهش میکنم خوشحالم بتونم خواهرم رو از بدبختی نجات بدم نکن دوستم هیچ وقت بازیچه دست این عوضی هوس باز ...

امید وارم همینطور ک خواهرانه کمک کردین نجاتم دادین

خدا هم  از یک ضرر ومشکل نجاتت بده

کاش میشد اگه لازم میشد ودرصورت ضروری باهاتون مشوزت بکنم چون کسیو ندارم در زمینه های دیت وقرار وملاقات و پیدا کردن کیس مناسب ازدواج راهنماییم کنه

امید وارم همینطور ک خواهرانه کمک کردین نجاتم دادینخدا هم از یک ضرر ومشکل نجاتت بدهکاش میشد اگه لازم ...

ممنونم عزیزم به من لطف داری❤ هر وقت کمکی راهنمایی خواستی بتونم بهت کمکی کنم خیلی خوشحال میشم تو هم مثل خواهر خودمی دلم نمیخواد کسی بهت آسیبی بزنه بعضی مرد ها ذاتشون کثیفه هیز هستن نیت بد دارن باید بتونی بشناسیشون و نزاری بهت آسیب وارد کنن من خودم چندین ساله متاهلم و دوران مجردی تجربه داشتم و برای همین میخواستم بهت بگم که از این عوضی فاصله بگیری برات بهترین ها رو میخوام دوست خوبم🌹

ممنونم عزیزم به من لطف داری❤ هر وقت کمکی راهنمایی خواستی بتونم بهت کمکی کنم خیلی خوشحال میشم تو هم م ...

لطف خیلی بزرگی در حق من میکنی امید وارم خدا این لطفتون جبران کنه💙💜🤎💚

من چون پدر ومادر بشدت سختگیر وسنتی دارم  وهمیشه خدا از بچگی من سرزنش میکردن ک من مقصرم من اشتباه میکنم

طوری شده ک الان ب عقل خودم شک میکنم ک نکنه من اشتباه فکر میکنم 

لطف خیلی بزرگی در حق من میکنی امید وارم خدا این لطفتون جبران کنه💙💜🤎💚من چون پدر ومادر بشدت سختگیر ...

ممنونم عزیزم من کاری نکردم خوشحالم میشم بتونم بهت کمکی کنم🌹