2777
2789

از زپان عقد شوهرم رفتارای کنترل گری داشت

اخرای عقد بهم گفت داداشت نیاد در خونه دنبالت مردم حرف در میارن

بعد باز یبار گفت داداشت شبا نیاد یوقت کسی میبینه نمیشناسه به من میگن تا بخوای ثابت کنی یکی کشته شده

میرم خونمونم دوبار رفتم تواتاقی که درشم باز بود و با داداشم حرف میزدیم 

هی بازخواستم میکرد که چی میگفتید چی گفت

یا پیش همم که هستیم باز فک میکنه ما درمورد پسری چیزی حرف میزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ادم روانیه😳🫨

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شوهرت مریضه و کیس بستریه

داری هنوز باهاش ادامه میدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

قرار بود داداشم بیاد سراغم مامانمو ببریم دکتر اخه از اول دکتر بردنش من همیشه بردم و میدونم درمانش چجور پیش رفته 

تا بهش گفتم برم یکساعت باهاشون دکتر گفت نه خودم میبرم یا برو ولی دیگه هیجوفت نمیام خونتون