2777
2789
عنوان

چقد ادم میتونه بی چشم و رو باشه?

287 بازدید | 16 پست

بچه ها خانواده شوهر من هیچی کمکون نکردن برا ازدواج.اخرشم ی خونه تو ی روستا دادنمون ک تمامه کاراشم خودمون کردیم.مادرشوهرم بی نهایت پرتوقع.از اونایی ک پسرش همش باید کنارش باشه.بابت این خونه هنوزززز داره منت میذاره.منم تو روستا نرفتم زندگی کنم تو خونه مامانم اینام.کرایه هم نمیدیم.حالا بابام اومده ی زمین داده بسازیم همه خواهر برادرا حالا دیشب من گفتم ما طبقه اولو انتخاب کردیم با ی منتی گفت میرفتین طبقه بالا اونا سرتون کلاه گذاشتن.یعنی اینقد بیشعوره هرچی توضیح میدم نه من خودم خواستم چون هنوز اسانسور نداریم و بودجه مالی هم اجازه نمیده ب زودی اسانسور بزنیم طبقه اول بهتره.حرفه خودشو میزنه.اینقد پررویه میگه خب ی سال همینجا بشینین تا اسانسور اونجا وصل شه .گفتم من دو ساله خونه بابامم ی عالمه کرایشه اونا ب رو خودشون نیاوردن من ک عقل دارم میگفت همه همینن

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال ده تومن پیشه شوهر من داشت زودددد زنگ زد بریز ب حسابم .انگار نمیخواستیم بدیمش.دلم میخواست میگفتمش تو ک طاقت ی هزار تومنی نداری ازت دور شه بابای بدبخت من زمین داده دو سال خونه داده تو هنوز داری بی منتی میکنی

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

بیکاری ک رفتی حرفاتو به اون عجوزه زدی ولش کن بابا 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

خدا شاهده ی بار تشکر نکردن.اینقد بی منتن انگار وظیفمونه.شوهرم خوبه شعور داره نمیدونم با این بی شعور چ کنم.

دیروز میگم دیگه همه ته کشیده بودجه مالی برا اسانسور فعلا.میگه باااید بریزن .گفتم اونا بخاطر من ساختن ک از اوارگی در بیام والا اونا همه خونه داشتن ب چ قشنگی.روشو مثه احمقی کرد اون طرف

فک کنین نشسته هرجا گفته من خونه دادم ماشین دادم.خونش اینقد جاش بده گذاشتیمش برا کرایه کسی نمیاد.اونوقتم مجبورمون کرد فضلمونو بدیم تو کاریشو تموم کنیم.هرچی صدا دادم اونجا بدرد نمیخوره ول کن نبود .زیر شوهرمو میداد بالا.حالا میگه چقد گفتم اونجا نسازین جلو من.جلو بقیه میگه خونه دادمشون