2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5238 بازدید | 146 پست
خانم عزیز بنده شاغلم کارم دولتی هست مدرسمایشون خیاط هستن به چیش حسادت کنم؟

والا خیاطا خیلی دارمدش از معلمی بیشتر ولی معلومه که میسوزی که داری خودتو توجیح میکنی اگه نمیسوختی که هزار تا تایپک نمیزدی خخخ😂خخخخ😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه داستان عادته نه خوش رفتاری. منو بیستو چاری میبینه. برای همین بغل من میاد. بقیه براش غریبه هستن

خب ببین عزیزم اون بچه اضطراب جدایی داره چون پدر و مادر از سن کم رهاش کردن.

زبون نداره حرف بزنه پس راه اعتراضش با عقل کوچیک دو سالش همین کارایی هست که رو اعصاب شماست. اتفاقا دقیق که بشی دلت میسوزه براش گناه داره.

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا مگه قراره هر بچه ای رو میبینم به صرف اینکه بچست ازش خوشمون بیاد ؟؟؟😐چه استدلالیه ؟؟معصوم باشه بع ...

نه پس بد اومدن از بچه اونم به صرف کارهای طبیعی یک بچه کاملا طبیعی و نرماله!!! 

حرص نخوووور اینقد حالاانگاری بدجوری به هم ریختمتا

خودم دختر ۳ ساله دارم مادر بشو اونوقت ببین میتونی دهنتو بازکنی برا یه بچه اینجور حرف بزنی دخترمنم صورتش مو داره از این میترسم که یکی مثل تو کفتار صفت تو مدرسه با جایی اذیتش کنه البته خداروشکر من ادمای خوب دوربرم بوده کسی جرات نداشته مثل تو که مثل مار نیش میزنی کنارم باشه البته اگ باشه تک تک دندوناشو از دهنش میکشم بیرون 

تو شغالی شاغل نیستی خاک تو سر مرکژی که تو داری داخلش کار میکنی امیدوارم معلم نباشی وگرنه کلی بچه با ...

وای خدا کنه بخدا کلی بچه شبا کابوسشو میبینن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه پس بد اومدن از بچه اونم به صرف کارهای طبیعی یک بچه کاملا طبیعی و نرماله!!!

واقعا تاحالا نشده یه بچه رو ببینید که به اصطلاح گوشت تلخ باشه ؟؟؟😐 یعنی یه جوری که آدم رغبت نمیکنه بغلش کنه

کاراش رو اعصابه دیگه خواهرم ، بچه باشه نمیگم مقصر بچه است نه ولی وظیفه ی زن عموشه مگه بهش برسه ؟؟ تازه وقتی بچه تا این حد لجبازه ؟؟ 

خب پدرو مادر کمتر خرج کنن یه پرستار بگیرن براش که هم اعصاب خانواده رو بهم نریزه هم مسئولیت بچه رو نندازن رو دوش عروس خانواده 

وای خدا کنه بخدا کلی بچه شبا کابوسشو میبینن

احتمالا معلمه من خودم دانش اموز بودم اونموقع اکثرا دخترا سبیل مونرم داشتن ولی کم پیش میامد کسی رو تحقیر کنن الان این انتظار داره لابد بچه دوساله سبیلشو برا این بزنه که خوشش بیاد ازش 

فعععععک نکنماااا👌🏻😂حالا شما چرا اینقدر پیگیر منی؟؟؟😂😂

یه لباس دادم به خیاط ۵/۱۰۰  فقط دست مزدش شده

دیگه پارچه اینا که جدا 

چرا چون من کسایی که بچه ها رو اذیت میکنن و ازار میدن و مثل تو روانی تشریف دارن بدم میاد یعنی چیه به بچه میگی سیبلو خیلی بد ذاتی 

احتمالا معلمه من خودم دانش اموز بودم اونموقع اکثرا دخترا سبیل مونرم داشتن ولی کم پیش میامد کسی رو تح ...

اره واقعا خیلی بدم امد یعنی چی این حرف خدا کنه بچه نیاره فقط

خودم دختر ۳ ساله دارم مادر بشو اونوقت ببین میتونی دهنتو بازکنی برا یه بچه اینجور حرف بزنی دخترمنم صو ...

عزیز دلم گلم خانووومم من غلط بکنم کسی رو بابت ظاهرش قضاوت کنم. از این محبت زیاد از حد و پدر گونه ی شوهرم به این بچه خوشم نمیاد. گفتم به عنوان مثال بچه ای که سیبیل داره همش میگه خوشگله خوشگله و اصرار داره که منم حرفشو بپذیرم در حالیکه من دلیلی به پذیرش محبت اجباری نمیبینم و اتفاقا اوایل خیلی هم دوسش داشتم. ولی رفتارای مادر شوهرم منو از این بچه دلزده کرد. مثلا منو شوهرم میرفتیم بیرون این بچه رو میداد توی ماشین ما. یا توی اتاق بودیم دوران عقد یه دفعه میومد داخل بچه رو میداد به ما که نگه داریمش. و کم کم هی بیشتر شد.تا جایی که گفت غذاشو بدید، جورابشو پاش کنید اونم بچه ای که به شدددددت به مادر وابستس و فقط جییییغ میزنه هرکاری براش میکنی. فقط جییییغ گریهههه خب گناه من چیه؟ منم تازه عروسم

از الان واسه بقیه بچه داری کنم ؟

یه لباس دادم به خیاط ۵/۱۰۰ فقط دست مزدش شدهدیگه پارچه اینا که جدا چرا چون من کسایی که بچه ها رو اذی ...

خیاطه کرده تو پاچت برو شکایت کن ازش😶😶اصلا این چه ربطی با تاپیک من داشت

خیاطه کرده تو پاچت برو شکایت کن ازش😶😶اصلا این چه ربطی با تاپیک من داشت

نه اتفاقا هزینه خیاطا برای لباسایی مجلسی همین قدره 

میخوم بگم درامد یه خیاط میدونه به ماهی ۱۰۰ تا ۱۵۰ هم برسه ولی معلم نه چون شما گفتی فکر نکنم درامد خیاد بیشتر از معلم باشه گفتم و خلاصه انقد بد نباش اون فقط یه بچه اس سعی که دوسش داشته باشی تا شوهرت نفهمه انقد بد ذاتی

عزیز دلم گلم خانووومم من غلط بکنم کسی رو بابت ظاهرش قضاوت کنم. از این محبت زیاد از حد و پدر گونه ی ش ...

ببین اینا یه چیز دیگه است ، همسرت عموشه 

من خالمو خیلی دوست دارم ، دختر خالمو به طبع خیلی زیاد دوست دارم شاید خیلیا از قیافه ی دختر خالم خوششونم نیاد اما من عاشقشم چون خالمو دوست دارم

تازه کوچولو بود شیر بالا میاورد رو لباسم من اصلا بدم نمیومد  

این روابط خونیه ، تو مجبور نیستی کسی رو دوست داشته باشی اصلا 

همین که آزارت به بچه نرسه بنظرم بزرگ‌ترین لطفه ، هرچیم شوهرت گفت بگو درست میگی ، ممکنه اگه باهاش مخالفت کنی به حسود بودن متهم بشی ؛ که به یه بچه ی کوچیک داری حسادت میکنی 

یا ممکنه شوهرت بهش بربخوره چرا برادرزاده ی منو زیبا نمیدونه ؟! در حالی که از نظر شوهرت اون زیباست