2777
2789

بچه ها من عین مرغ حیرونم که به هردری میزنم هی غصه میخورم هی باز دنبال راه حلم من طرز فکرم ۱۸۰درجه با خونوادم فرق میکنه ازدواج هم که کردم کلی رؤیا داشتم از زندگی مشترک اما اصلا واقعیت جز سختی و کلنجار رفتن با رفتار شوهر و عدم ادغامش بازندگی و و و چیز دیگه ای نبود

همیشه دلم به رؤیاهام خوش بود هنوزم رؤیاپردازم نه اینکه همش تو تخیلاتم باشم نه اما دست از آرزوهام نمیتونم بردارم چندین ساله منتظر اتفاق خوبم که زندگیمو دگرگون کنه حتی سبکشو

من دوس دارم با آرامش زندگی کنم

دیگه حتی نمیخوام کلنجار برم با رفتار بچگانه ی شوهرم 

من بدلیل اخلاق پدرم و گیر دادناش و تنش هاش اصلا دوس ندارم بیشتر از یکروز بمونم خونه اش دوس دارم خونه ی خودم باشم اما شوهرم همش میگه توی جمع باشیم و همش دور همی دوس داره حد و مرز هم نداره دوس دارم 

همش میگفتم کاش یه جای دیگه بدنیا میومدم و توی یه کشور دیگه یه فرهنگ غنی

من چکار کنم هیچی دستم نیس

💛یه صلوات بفرس خونه پربرکت بخریم🏠🏠🏡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسنیِ ما ی بره داشت 😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
چهاراثرفلورانس اسكاول شين

منم همین نجاتم داد 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
امکان نداره حرفهای یک نویسنده ۱۸۰درجه روی زندگیم تأثیر بذاره🙄 حداکثر ۲۰درصد😁

ولی کتاب ریاضی مهندسی زندگی منو دگرگون کرد 

معدلمو به شدت آورد پایین 😞

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین  کلا طرز فکر منو عوض کرد و بهم زندگی کردن واقعی رو نشون دا ...

چجور کتابیه و چند وقت میگذره تمومش کردی و ملکه ی ذهنت شده

💛یه صلوات بفرس خونه پربرکت بخریم🏠🏠🏡