2777
2789
عنوان

کدوم کتاب رو زندگیتون ۱۸۰درجه اثر گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4221 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهاراثرفلورانس اسكاول شين

هم اين كتاب و هم "شفاى زندگى" نوشته لوئيز ال هى

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

كتاب "معجزه سپاس" هم عاليه دوستان

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
کتاب سینوهه رو دوست داشتم  دیدگاهش

اونم خوندم  

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
چجور کتابیه و چند وقت میگذره تمومش کردی و ملکه ی ذهنت شده

یجور انسان شناسیه 

راه و روش فکر کردن و زندگی کردن 

وقتی میخونیش می فهمی خیلی اتفاقهای زندگیت رو میتونستی خودت اداره کنی و‌... 

بشدددددت توصیه می کنم بخونیش 

کاش این کتابو از کلاس اول دبستان اجباری میکردن بچه مدرسه ایها بخوننش 

من چند ساله هر روز چند صفحشو‌میخونم 

تا یادم بمونه 

دانلود کردم تو‌گوشیم دارمش 😊

اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک 
به نظر من کتاب چهار اثر خیلی اغراقه 😬 نتونستم تموم کنم

شايد اينجور به نظر بياد ولى توى اين تيپ كتابها، كتاب "انسان در جستجوى معنا" از دكتر ويكتور فرانكل روانشناسِ معروف هست كه داستان زندگى خودشه و فوق العاده زيبا و تأثيرگزار 👌

عزیزم در زمینه روانشناسی کتابهایی که زیاد روی من تاثیر گذاشت اینهاست:

رازهایی درباره مردان انچه هر زنی باید بداند

زندگی به همین سادگی 

لطفا گوسفند نباشید

والدین و فرزندان زیر 6 سال

سوپ جوجه برای زن و شوهر ها

من دیگر ما

7 عادت زنان موثر

عزیزم در زمینه روانشناسی کتابهایی که زیاد روی من تاثیر گذاشت اینهاست: رازهایی درباره مردان انچه هر ...

آخرى منظورت "٧ عادت مردمان مؤثر " نيست ؟! 

عزیزم در زمینه روانشناسی کتابهایی که زیاد روی من تاثیر گذاشت اینهاست: رازهایی درباره مردان انچه هر ...

چه هم سليقه ايم دوستم 😜. همه شون رو خوندم.

نه زنان

پس احتمالا جديده  و نوشته همون نويسنده، ٧ عادت مردمان مؤثر نوشته ى استفان كاوى و ترجمه گيتى خوشدل هست كتاب خيلى خوبيه