2777
2789

خیلی دوسش دارم مامانم خواهرم میمیرم براشون 

ولی دهنم لقه میرم خونه داداش ناتنیم ک مث دشمن هستن واسه ما( بابام قبلا ی زن دیگ داشته )زن داداشم هی میشینه میگ خواهرت فلانه خراب با پسره منم میگم اره اون شب ساعت۳ شب رفته بیرون اصن هیشکی براش مهم نی همه غلطی میکنه🙂ی بار کلی خواهرمو کتک زدن دایی و داداش ناتنی بخاطر حرفای من😭خیلی حالم بده نمیتونم جلو زبون و دهنمو بگیرم چیکار کنم😭اونا هم منو شناختن میگن این هرچی بشه میاد بهمون میگ😭حتی جلوم گفت همش تقصیر مامانته ک مامانت خرابه ک دخترش با پسره منم گفتم اره ب مامانم میگم نزار خواهرم بره بیرون گوش نمیده💔برا اینکه خودمو خوب کنم همه رو بد میکنم چیکارکنم کاش جلو دهنمو میتونستم بگیرم😭😭😭خسته شدم دیشب خواهرم دست و پاش میلرزید از ترس در خونمون در میزدن داداشام بودن میخاستن بیان بزننش چون من گفته بودم با پسر دوسته😭نزدیکب ود تشنج کنه 💔💔💔

سرخم قدغن!🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو روانی هستی بعدم به داداش ناتنیت چه ربطی داره گوه خوری. میکنه جای خواهرت یودم براش شکایت میکرد ...

داداشش رو میگیم به هرحال داداشه حتی ناتنی

زن دایی رو بگو🤦🏻‍♀️

کلا همشون ی جوری اند🤨