2777
2789
عنوان

لجباز شدن بچه اول با اومدن دومی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 23 پست

من وقتی مامانم باردار بود قبل اینکه داداشم ب دنیا بیاد برام یه عالمه داستان تعریف میکرد راجب اینکه مثلا یه دختر بود ک با به دنیا اومدن داداشش فک میکرد که خونوادش دیگه دوسش ندارن و ....کلا داستانارو طوری تعریف میکرد ک من حسادت از نظرم به یه موضوع خنده دار تبدیل شده بود و کااملا اطمینان داشتم با اومدن داداشم قرار نیس حسشون تغییر کنه

و میگفت همیشه بعد اینکه بچه دوم ب دنیا اومد پدر و مادرا ب اون بیشتر توجه میکنن چون کوچولوعه و ممکنه ب خودش اسیب بزنه ولی توی قلبشون بچه اولشون رو اون بالا بالاها گذاشتن..خلاصه تا قبل ب دنیا اومدن داداشم با این حرفا گذشت و باعث شد من حتی لحظه حساس نشم و فک کنم نکنه اونو بیشتر دوس دارن

الان بچه شما هم حساس شده و یه حسادت بچگونه تو دلش داره حس میکنه شما دومیو بیشتر دوست دارین و کاملا حسش برای بچه تو این سن طبیعیه

هر روز ک بچه دومتون خواب بود باهاش حرف بزنین و مفهوم حرفتون رو با یه داستان ساده بهش منتقل کنین و بزارین این باور تو ذهنش به وجود بیاد ک هنوز اون برای شما فرق داره

این کار رو تا چند وقت ادامه بدین بعد خودتون تاثیرش رو میبینین

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من وقتی مامانم باردار بود قبل اینکه داداشم ب دنیا بیاد برام یه عالمه داستان تعریف میکرد راجب اینکه م ...

برو درستو بخون😂😂

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید