2777
2789
عنوان

لجباز شدن بچه اول با اومدن دومی

158 بازدید | 23 پست

نوزاد یکماهه دارم 

بچه اولم پیش دبستانیه پنج ساله است 

خیلی لجباز شده از عمد کارایی میکنه ک حرص من و باباشو دربیاره  داداشش و اذیت می کنه سرشو فشار میده یا دستشو میگیره من کاری ازم برنمیاد جز تهدید و دعوا کردن باباشم خونه باشه همش سرگرمش میکنه باهاش بازی می کته ولی بازم میاد سراغ این کوچیکه و اذیت 

خیلی رفتاراش عوض شده کلا 

درست میشه بنظرتون یا باید برم مشاوره ؟

کاربری قدیمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🫠💔 بهتره کاری کنید تا کمتر حس بد داشته باشه

حالا از مشاور کمک بگیرید چه بهتر

فقط بدون مشکل اصلا از بچتون نیست

خیلی وقتا رفتار اشتباه والدین یا حتی بقیه اطرافیان باعث میشه بچه اول اینجوری بشه

اون تا الان تمام توجه شما رو داشته حالا دوست نداره این توجه و با داداشش شریک بشه و حس میکنه اون حقشو خورده رفتارش تا حدودی طبیعیه سعی کنین به اون هم خیلی اهمیت بدین هرچی بیشتر دعواش کنی بیشتر حس میکنه که حالا دیگه اون توی کانون توجه نیست

عزیزم این امر طبیعی هستش قدم نو رسیده مبارک باشه به بچه اول زیاد توجه کن بهش مسئولیت بده

ممنونم ..اتفاقا به وقتایی یه کارهای کوچیک ازش میخوایم ک بتونه انجام بده امیدوارم درست بشه خودمم مسئولیتم بیشار شده ک بی خوابی های شبانه اعصابم خیلی ضعیف شده

کاربری قدیمم
جلوشو نگیریم ک یه بلایی سر اون کوجیکه میاره مجبوریم

دعوا کردن اون بچه 

که قطعا سنشم زیاد نیست از رفتاراش 

فقط باعث میشه حسادت کنه 

و حس بدی داشته باشه درونش نسبت به شما  و اون بچه دوم 

و اگه همینجوری ادامه بدید 

رفته رفته از هر دومون متنفر خواهد شد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2330578

حتما تو طول روز یه تایمی بذارین حتی شده ۲۰ دقیقه نیم ساعت فقط مختص به بچه ی اول باشه. باهاش بازی کتین. بازی که اون میگه. تو کارای نوزاد ازش کمک بخواین. مثلا پوشکشو بیاره و... 

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ممنونم ..اتفاقا به وقتایی یه کارهای کوچیک ازش میخوایم ک بتونه انجام بده امیدوارم درست بشه خودمم مسئو ...

الهی 

داغتون دا نبینم 

زندگی شادی براتون آرزو می کنم پر از آرامش و سلامتی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

اون تا الان تمام توجه شما رو داشته حالا دوست نداره این توجه و با داداشش شریک بشه و حس میکنه اون حقشو ...

تا جایی ک بتونم تو طول روز براش وقت میزارم ولی خیلی محدود شده یه وقتا واقعا دلم براش میسوزه بچم💔😥

کاربری قدیمم
تا جایی ک بتونم تو طول روز براش وقت میزارم ولی خیلی محدود شده یه وقتا واقعا دلم براش میسوزه بچم💔😥

یه هدیه کوچیک براش بگیرین یا مثلا یک ربع وقت بزارین بگین بیا باهم نقاشی بکشیم بیا با هم حرف بزنیم مثلا بهش بگین تو برام قصه بگو بعد منم برات قصه میگم همین کارای کوچیک خیلی کمک میکنه