2777
2789
عنوان

خانم های باردار

802 بازدید | 96 پست

سلام عزیزان

میگم ای کاش یکم بیاید راجع به تجربه های شیرین تون بگید از ماهی که باردار شدید و اینک چ کارا کردید که ما اقدامی ها یکم انرژی بگیریم

ممنونم 

منو لایک کن بیام بگم بعدا

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بقیه تجربه شیرین داشته باشن من که فقط با تهوع و حال بد کشوندم تا اینجا فقط از خدا میخوام سالم ب ...

وگرنه داریم پا مبزاریم تو یکی از سخت‌ترین مراحل زندگی  

ایشالا به سلامتی ب دنیا میاد و بغلش می‌کنی همه سختیاتو می‌ شوره می‌بره عزیزدلم

من از اول ازدواج اقدام بودم تا ۸ماه بعدش باردار شدم تا اینجا فقط سختی کشیدم و ساختم تا این جا بدتر شدم بهتر نیستم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

من از اول ازدواج اقدام بودم تا ۸ماه بعدش باردار شدم تا اینجا فقط سختی کشیدم و ساختم تا این جا بدتر ش ...

میگم چ جوری تصمیم میشه گرفت ک از اول ازدواج اقدام کنی؟

یعنی قبلا باهم زندگی کرده بودید ؟

آخه از همون ابتدا یکم سخته تصمیم گیری برای شروع

والا آدمیزاد اونقدر پوست کلفته سختی هایادش می‌ره

بعداز ده سال باردار شدم اولش به کیفی میکردم الان همش ناله میکنم،

با دل درد و کمردرد شدید بیدارشدم،گریه م می‌گرفت

روم به دیوار عوق هم زدم،فقط میگفتم مامان جان مردم،بااینکه خیلی پوست کلفتم

همشم حالت تهوع دارم،درس بچه ها مجازیه معلمش پیام داده چرا چیزی نمیفرستین ازین طرف پسرم به من وابسته بود نمیتونم کنارش باشم بچم آب شده خیلی لاغرشده،تازه شوهرم هرشب و روز دعوا چرا نمیتونی خونه رو دسته گل کنی تا مامانش اینارو دعوت کنه

منم اینجا غریبم هیچ کیو ندارم،هنوز به هیچکس نگفتم 

ببین باید بیخیال باشی تا بشه

اگه نه نمیشه

استرس نداشته باش

سر خودتو گرم کن 

کلاسی چیزی برو

من کلاس خیاطی میرفتم با بچه خیلی سخت بود 

یه خانومی تازه عروس بود انقدر راحت بود میامد کلی چیز یاد گرفت

والا آدمیزاد اونقدر پوست کلفته سختی هایادش می‌رهبعداز ده سال باردار شدم اولش به کیفی میکردم الان همش ...

چند هفته ای؟؟صبر داشته باش بهتر میشی❤️

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
والا آدمیزاد اونقدر پوست کلفته سختی هایادش می‌رهبعداز ده سال باردار شدم اولش به کیفی میکردم الان همش ...

ببین ما ک هنوز بچه نداریم همه ش دعا میکنیم بچه دار بشیم

واقعیت همه آدم ها تو هر موقعیتی هستن شکر اون موقعیت نمیکنن

واقعا شوهرت درک نداره؟ وضعت رو نمیبینه؟ بگو الان وقت مهمون دعوت کردن نیست فعلا اونا باید مارو دعوت کنن بچه که دنیا اومد شرایطم اوکی شد ما هم دعوت میکنیم

الهی بگردم منم تو شهر غریب زندگی میکنم و خانوادم ازم دورن درکت میکنم خیلی سخته باردار باشی و کمک نداشته باشی خودم تجربه کردم😢

عزیزم بچه دومته 

کاش شوهرت درگت میکرد منم دیروز خیلی گریه کردم خسته شدم الان چند هفته ای

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40