2777
2789

کوچک ترین بی احترامی بشدت ازارم میده ، چون واقعا خودم ادم محترمی هستم با دیگران برخورد خوب دارم و نسبت بهشون با معرفتم، وقتی میبینم محبتامو نمیبینن اذیت میشم و ب جای دعوا دور میشم ازشون، اونا فکر میکنن مودیم ازم انتظار جنبه بیشتر دارن ولی من نمیتونم حتی ی بی احترامی ریز از ادما ببینم 

حدود ۴ ساله ک هیچ دوستی نداشتم بجز دوستای خیلی قدیمی ک گذشتمون باهم مشترکه ادما دوست دارن باهام معاشرت کنن ولی میترسن سمتم بیان و نمیتونن باهام صمیمی بشن جدا نمیدونم چقدر میتونم اینجوری دووم بیلرم ولی شاید اگه هممون تو کلام و رفتار نسبت ب همدیگه مهربون باشیم بتونیم بیشتر دوستی کنیم و بیشتر محبت کنیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهات موافق نیستم. آدمها رو که نمیشه طبق میل خودمون تغییر بدیم

گل قهر کن نباش!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

تورو خدا در این جَو قرار نگیرینننننن...تحت تاثیر این حرف ها نباشینن

شاید یه روزی بشینم ده ها صحفه برا این موضوع بنویسم. بچه ها همه آدم های دنیا پر از ایراد و نقصن هیچ کسی همیشه صحبت هاش برنامه ریزی شده نیست و لزوما پشتش معنایی وجود نداره و برای قطع ارتباط و ادامه ارتباط و قهر و ناراحتی دلیل موجهی نیست.. تحت تاثیر این سبک زندگی شاید ۱۰ سال بعد بفهمید چه اشتباهی کردین..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من اصلا اینجوری نبودم اما جدیدا یکسری آدما رو می‌زارم کنار

یکسریا هم خیلی دوست دارم بزارم کنار موندم تو رودروایسی

فکر میکنم هنوزم دفاع کردن از خودم و یاد نگرفتم مثلا جواب دادن

یا مثل خودشون بودن و سر همون به جاش فرار میکنم ازشون

چون بی احترامی نشه دنبال محدود کردن ارتباطاتم

تورو خدا در این جَو قرار نگیرینننننن...تحت تاثیر این حرف ها نباشیننشاید یه روزی بشینم ده ها صحفه برا ...

اخه من خودم اگه اشتباها تو کلامم کسیو ناراحت کنم وقتی متوجه اشتباهم بشم حتما عذر خوههی میکنم اما بعضیا لجباز تر و قد تر از این حرفان 

اخه من خودم اگه اشتباها تو کلامم کسیو ناراحت کنم وقتی متوجه اشتباهم بشم حتما عذر خوههی میکنم اما بعض ...

حالا نیازی نیست انقدر هم مثلا مهر طلب باشیم که همه رو به هرررر قیمتی ام شده تو زندگی مون نگه داریم.. ولی توی این مسیر قرار گرفتن که من به کسی تو زندگیم نیاز ندارم و با تنهایی مشکلی ندارم و فلان آدم سمیه باید حذف بشه و... گند میزنه به زندگیت.. شاید یه روزی از تجربه خودم درین موضوع نوشتم حتما تگت میکنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دمت گرم کاردرستی میکنی نترس ازتنها شدن تنهایی انسان رو بزرگ میکنه

وقتی کسی ادب نداره باید بلاک بشه

لایک داری منم دقیقا همینجور هستم به بچه ده ساله سلام میگم به همه احترام میزارم 

باکسی که بی ادبی وبی احترامی میکنه نه جوابش رو میدم نه دعوا میکنم بزرگترین تنبیه دوری ازاینجور افراده.

تو بدکننده را به روزگار وا گذار

که روزگار تو را چاکریست کینه گذار

هرکسی بی احترامی کرد ضربدر بزرگ بزن

نجنگ اعصاب خودت روخوردنکن فقط

ادمهای بزرگ جرات اینکاررودارن