2777
2789
عنوان

خانما یه سوالی داشتم بی زحمت

126 بازدید | 30 پست

سلام وقت همگی بخیر

عذر میخوام من کاربر آقا هستم، یه سوال داشتم از خانما.

لطفا بدون هیچگونه توهین به مردانگی یک نفر، یا جملات زننده‌ای مثل چمیدونم تستسترون و مردونگی کم شده، یا کلمات زننده‌ای مثل پرنسس و... صرفا نظر شخصی خودتون رو محترمانه بیان کنید ممنون میشم.

خواستم بدون به نظر شما، اینکه یه مرد بخواد نصف کارای خونه رو انجام بده، شامل همه چیز... (البته در حالت عادی نصف کارای خونه، ولی زمان قاعدگی و بارداری تمام کارهای خونه) رو انجام بده، ولی در عوض توقع داشته باشه کارهای بیرون و خرج و مخارج خونه هم تقسیم بشن، یعنی نه اینکه حالا چرتکه بندازیم ببینیم که چقدر میده، بعنی هر که چی در توانش هست. نظرتون راجع به همچین مردی چیه؟

آخه من خودم ۱۹ سالمه میدونم سن ازدواجم مونده حالا، الان دانشجوعم، یه شغل آزاد و یه شغل دولتی دارم. بعد هر جور حساب میکنم باز هم به توقع بالای خیلیا تو این دوره و زمونه نمیرسه. و اگه بخوام شغل سوم یا چهارم هم داشته باشم، شاید بتونم از نظر مالی دبگه کاملا تامین کننده باشم، ولی اونجوری نمیرسم محبت کنم، نمیرسم وقت بذارم، نمیرسم از نظرهای دیگه تامین کننده باشم.

خواستم بدونم به نظر شما من آدم مناسبی نیستم و باید تغییر کنم؟ یا باید صرفا دنبال آدم مناسبش باشم در آینده؟

خواهشا بدون توهین جواب بدین، من اینجا احترام همه رو نگه میدارم واقعا همیشه، ولی متاسفانه افراد مردستیز اینجا خیلی زیادن و برای توهین های اینچنینی هم پشت کار عجیبی دارن. پس خواهشا جسارتا با احترام نظر شخصیتون رو بیان کنید اگه زحمتی نمیشه🙏🏻

عذر میخوام

با تشکر

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

من یه چیزی بگم با این وضع اقتصادی زن و مرد باید بیرون کار کنن وگرنه نمیتونن زندگی کنن شرایط خیلی سخت تره پا به پای هم باید کار کنن تا خوشبختیو بسازن

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه چیز عادیه ولی باید طرف مقابلت راضی باشه

من خودم بیرون کار میکنم در آمدم از همسرمم بیشتره یادم نمیاد کی ازش پول گرفتم خیلی وقتا خودش ناراحت میشه چرا پول نمیگیرم ازش 

حالا توهم باید با طرف مقابلت ب توافق برسی🙏

من یه چیزی بگم با این وضع اقتصادی زن و مرد باید بیرون کار کنن وگرنه نمیتونن زندگی کنن شرایط خیلی سخت ...

خیلی ممنونم ازتون❤️

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

سلامشما قراره همسر ایندتو مجبور کنی به کار در خارج منزلاین اشتباههکمک کردن در عوض چیزی که شما میخوای ...

خیر به هیچ عنوان در جایگاه یک انسان هرگز همسرم یا هر کسی رو مجبور به کاری نخواهم کرد❤️

منظورم از شخص مناسب، شخص مناسب سبک زندگی خودم بود، یعنی نه اینکه برم یه نفر رو مجبور به تغییر کنم، بلکه کسیو پیدا کنم که با هم همسو باشیم.

وگرنه اون خانمی که بیرون کار نمیکنه و ترجیح میده کارای منزل رو انجام بده، شاید سبک زندگی اون شخص به من نخوره و من حقی ندارم که بخوام تغییرش بدم، ولی همون خانم مناسب یک آقای دیگری که سبک زندگی متفاوتی از من دارن هستن.

خیلی ممنونم ازتون❤️

فیط یه چیزو از من بشنو من دخترم با خیلی از زنا و دخترا در ارتباط بودم میدونم یکی یکیو دوست داشته باشه چیکار میکنه 

وقتی یه زن دوست داشته باشه عقده ها و نداشته های خونه باباشو نمیاره برات کمکت میکنه باهم بسازین شده پای جوبم میشینه باهات غذا میخوره چون تو براش مهمی حالش کنار تو اما به شرطی که تلاشتو ببینه ببینه زحمت میکشی 

هرکیم جز این میگه از همون عقده ای هاس 

اگه دنبال رابطه جن.سی نباشی دنبال ساخت یه زندگی باشی بالاخره ادمیو پیدا میکنی که پا به پات تلاش کنه برای ساختن زندگیتون

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
این یه چیز عادیه ولی باید طرف مقابلت راضی باشهمن خودم بیرون کار میکنم در آمدم از همسرمم بیشتره یادم ...

بله ممنونم از راهنماییتون❤️

بله صددرصد از همون اول میرم سراغ شخصی که همسو باشه با من، کار درستی نیست که بخوام سبک زندگی یک نفر دیگه رو تغییر بدم، اصلا در این جایگاه نیستم که حق چنین کاری رو داشته باشم. بلکه باید دنبال کسی باشم که باهم هم نظر باشیم از اول.

من فقط میخوام بدونم که به نظر شما، آیا شخصی هست که با این موضوع اوکی باشه؟

فیط یه چیزو از من بشنو من دخترم با خیلی از زنا و دخترا در ارتباط بودم میدونم یکی یکیو دوست داشته باش ...

بله ممنون از راهنمایی ها و درکتون، حالا اون عزیزان رو هم که میگید عقده‌ای هستند رو سعی میکنم به عنوان یه آقا که خانم هارو خوب نمیشناسه قضاوت نکنم😅

و اینکه من خب از الان دلیل اینکه از ۱۹ سالگی دو تا شغل دارم و هیچی برا خودم خرج نمیکنم، اینه که سختی مستاجری رو چشیدم، نمیخوام خانم آینده‌م نگران سقف بالای سرمون باشه، حتی اگه براش مهم نباشه نبودش، باز هم خودم نمینونم قبول کنم که تا قبل ازدواج فراهم نکنم😅 چون یکی از چیز هایی که خیلی برام مهمه واسه شروع ازدواج، اینه که حتما تو این سالها قبل ازدواج هر جور شده یه خونه بخرم که بعد ازدواج به نام همسرم کنم، شاید براتون عجیب باشه، ولی واقعا برام مهمه😅

در مورد روابط جن.سی هم که گفتید، اینجور مسائل یکی از ارکان بعد از ازدواجه، ولی وقتی شخص این مسائل رو هدف ازدواج قرار میده، واقعا نمیدونم اسم اون ازدواج رو چی میشه گذاشت.

ممنونم به هر حال❤️

چرا که نه صدرصد خیلیا هستن ک با این موضوع مشکلی ندارن

واقعا؟ من بخاطر همین از خانم ها پرسیدم اینجا، چون من که خانم هارو نمیشناسم و رفت و آمد و معاشرتی هم ندارم با خانما، گفتم اینجا که همه خانم هستن اکثریت و خانم هارو هم میشناسن بپرسم. پس به نظرتون من مشکلی ندارم؟

واقعا؟ من بخاطر همین از خانم ها پرسیدم اینجا، چون من که خانم هارو نمیشناسم و رفت و آمد و معاشرتی هم ...

شما تا زمانی مشکلی ندارین ک همه چی بین زن و شوهر یکسان باشه

یعنی همه حقوق بین شما برابر باشه 🙏

شما تا زمانی مشکلی ندارین ک همه چی بین زن و شوهر یکسان باشهیعنی همه حقوق بین شما برابر باشه 🙏

برابر که خب یه مشکلی که هست بحث توان هم هست. مثلا الان نمیشه بگیم کار خونه کاملا تقسیم بشه بین دو نفر، چون خانم پریود میشه، حالا بارداری روزمره نیست باید به فکری به حالش کرد. مثلا سر همین عادت ماهیانه خب ترجیح میدم اون هفته رو یا حالا ۱۰ روز رو همه کارارو من انجام بدم. در بقیه موارد هم یه خونه باید قبل از ازدواج هر جور شده بخرم به نام همسرم کنم. بقیه‌ش دیگه خوبه برابر باشه.

فقط به نظرتون موردی نداره این طرز فکر؟ آخه من میگم ایده‌آلم برابریه، ولی میدونم وقتی شخص مناسبم رو پیدا کنم، خیلی بیشتر از برابری از خودم میگذرم. و میدونم این قطعا چیز خوبیه ها، ولی به نظر شما که خانم هستید، براتون قابل قبوله که همه‌ش شرایط رو آقا به نفع خانم کنه حتی اگه برای خود آقا خیلی بد بشه؟ آخه اونم برابری نمیشه ولی خیلی از خانم هایی که طرفدار برابری هستن، مشکلی ندارن که همه چیز به نفع خودشون باشه. به نظر شما اون هم غلطه؟ نمیدونم واقعا، ذهنمو درگیر کرده یکم

برابر که خب یه مشکلی که هست بحث توان هم هست. مثلا الان نمیشه بگیم کار خونه کاملا تقسیم بشه بین دو نف ...

اشتباهه شرایط باید ب نفع جفتتون باشه ن اینکه پاشی خونه ای ک تودت زحمت کشیدی خریدی بزنی ب اسم طرف من خودم هیچوقت همچین کاری نمی کنم فقط در صورتی این کار قابل قبوله ک اون خونه رو دوتایی گرفته باشین اونجوری آره میگیم حق خانومه ک خونه زده بشه ب اسمش چون خون دل خورده کلا من شاید نتونم راهنمایی کنم فقط میتونم بگم همین ک هواشو داشته باشی توجه کنی بهش خودش دوسر برده خانوما احساسی هستن قرار نیس دوران پریود شما کارتون رو ول کنین بشینین بغل خانم همین که براش چیزایی ک دوس داره رو بخرین توجه کنین محبت کنین براش کافیه و یکمم کم حالش باشین