2777
2789
عنوان

خانما یه سوالی داشتم بی زحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 30 پست
برابر که خب یه مشکلی که هست بحث توان هم هست. مثلا الان نمیشه بگیم کار خونه کاملا تقسیم بشه بین دو نف ...

منظور از برابری هم همون طور ک میگین خانوم بیاد کمک خرج باشه حق طلاق داشته باشه حق تحصیل حق اشتغال حق خروج از کشور این یعنی برابری 

اشتباهه شرایط باید ب نفع جفتتون باشه ن اینکه پاشی خونه ای ک تودت زحمت کشیدی خریدی بزنی ب اسم طرف من ...

ممنونم❤️

پس یعنی میگید اینکه بیش از حد هم از خودم بگذرم رو هر خانمی قبول نمیکنه؟

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباهه شرایط باید ب نفع جفتتون باشه ن اینکه پاشی خونه ای ک تودت زحمت کشیدی خریدی بزنی ب اسم طرف من ...

نه نه، نه اینکه کارمو ول کنم که، میگم یعنی همون کار بیرون و نصف کارای خونه رو انجام بدم، در کنارش زمان پریودی نصفه‌ی خانمم رو هم انجام بدم. فوقش استراحت نمیکنم اون هفته رو دیگه، به هر حال ایشونم دارن سختی میکشن. به نظرتون راضی میشه کسی؟

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

منظور از برابری هم همون طور ک میگین خانوم بیاد کمک خرج باشه حق طلاق داشته باشه حق تحصیل حق اشتغال حق ...

اینا که به نظر من جسارتا برابری نیستن حتی اسمشون، حقوق اولیه هستن. اصلا جای بحث و تقسیم وجود نداره، باید باشه. فکر کنم تازه چند مورد رو هم جا انداختید. نه من منظورم اینا نیست، اینا که باید باشن اصلا. فقط میمونه یه مهریه که اونم اجازه ندارم به عنوان یه آقا نظری بدم، بستگی به نظر خانم داره کاملا. منظورم خود سبک زندگیه که چجوری همه چیز تقسیم بشه.

بحث قبول کردن نیس هیچ خانمی از خوشی فرار نمیکنه من ب خاطر خودتون گفتم

ممنونم

آخه گفتم یه سری از خانما شاید خب راضی نباشن یا احساس بد یا عذاب وجدان پیدا کنن از اینکه به قیمت رفاه خودشون همسرشون از خودش بگذره. گفتم خب اگه طرف بدتر بجای اینکه خوشحال بشه ناراحت میشه، چه کاریه پس

خب پس اینجوری نیست اغلب؟

ممنون از راهنماییتون🙏🏻

راضی میشه حتما چون کسی از خوشی فرار نمیکنهفقط زیادی لوس میشن😉

نه خب به هر حال یک انسان بالغ به نظرم توی رابطه چه مرد چه زن عزت نفس داره و نمیخواد همسرش اذیت بشه. یا خیلیا سعی میکنن محبتی که میبینن رو به نحو خودشون برگردونن. به هر حال آدما مختلف هستن

من که توقع جبران ندارم به هر حال، مشکلی هم ندارم که لوس بشن به قول شما😅 ولی خب طبیعتا ترجیحم برای ازدواج یه فرد بالغ خواهد بود که با خیال راحت همه چیزمو براش بذارم و خیالم راحت باشه که اهل سواستفاده نیستن

ن فقط میدونم اینجوری خیلی ببخشید ها اینو میگم ولی سواری میدین

پس یعنی دنبال کسی باشم که مثل خودم حاضر باشه برای من خیلی جاها فداکاری کنه؟ نه اینکه چنین توقعی از کسی داشته باشما، چون به نظرم اصلا درست نیست. ولی خب من دست خودم نیست، میدونم تو رابطه خودمو میذارم اولویت آخر. به نظرتون اگه با یکی مثل خودم باشم بهتر نیست؟

با کسی باشین ک همه چی ۵۰ ۵۰ باشه ن سیخ بسوزه ن کباب

ممنون

دقیقا سوال من هم همینه

اینکه آیا خانما با مردی که بخواد همه چیز پنجاه پنجاه باشه مشکلی دارن؟

آخه من دیدم خیلی از خانما تعریفشون از برابری اینه که هر جا که به نفع مرد باشه باید تغییر کنه و برابری باید صورت بگیره و مساوی بشه

ولی هر جا که به نفع خانم باشه برابری بی برابری، مردی گقتن زنی گفتن، غیرتت کجا رفته و...

نمیدونم حقیقتا، میگم یعنی همه خانما همینن یا واقعا هستن کسایی که به ۵۰ ۵۰ واقعی پایبند باشن؟

ممنوندقیقا سوال من هم همینهاینکه آیا خانما با مردی که بخواد همه چیز پنجاه پنجاه باشه مشکلی دارن؟آخه ...

نمیشه گفت آینده شما با چ خانمی وارد رابطه میشین خودتون باید باهاشون حرف بزنین و بگین اگ اوکی نبودن بیخیال بشین

اکثرا خانوما پایبندند ب ۵۰ ۵۰

نمیشه گفت آینده شما با چ خانمی وارد رابطه میشین خودتون باید باهاشون حرف بزنین و بگین اگ اوکی نبودن ب ...

عه خب پس خداروشکر❤️

ممنونم واقعا

ببخشید بخدا خانم، نصف شبی کلی وقت شمارم گرفتم

حلالم کنید🙏🏻