سلام وقت همگی بخیر
عذر میخوام من کاربر آقا هستم، یه سوال داشتم از خانما.
لطفا بدون هیچگونه توهین به مردانگی یک نفر، یا جملات زنندهای مثل چمیدونم تستسترون و مردونگی کم شده، یا کلمات زنندهای مثل پرنسس و... صرفا نظر شخصی خودتون رو محترمانه بیان کنید ممنون میشم.
خواستم بدون به نظر شما، اینکه یه مرد بخواد نصف کارای خونه رو انجام بده، شامل همه چیز... (البته در حالت عادی نصف کارای خونه، ولی زمان قاعدگی و بارداری تمام کارهای خونه) رو انجام بده، ولی در عوض توقع داشته باشه کارهای بیرون و خرج و مخارج خونه هم تقسیم بشن، یعنی نه اینکه حالا چرتکه بندازیم ببینیم که چقدر میده، بعنی هر که چی در توانش هست. نظرتون راجع به همچین مردی چیه؟
آخه من خودم ۱۹ سالمه میدونم سن ازدواجم مونده حالا، الان دانشجوعم، یه شغل آزاد و یه شغل دولتی دارم. بعد هر جور حساب میکنم باز هم به توقع بالای خیلیا تو این دوره و زمونه نمیرسه. و اگه بخوام شغل سوم یا چهارم هم داشته باشم، شاید بتونم از نظر مالی دبگه کاملا تامین کننده باشم، ولی اونجوری نمیرسم محبت کنم، نمیرسم وقت بذارم، نمیرسم از نظرهای دیگه تامین کننده باشم.
خواستم بدونم به نظر شما من آدم مناسبی نیستم و باید تغییر کنم؟ یا باید صرفا دنبال آدم مناسبش باشم در آینده؟
خواهشا بدون توهین جواب بدین، من اینجا احترام همه رو نگه میدارم واقعا همیشه، ولی متاسفانه افراد مردستیز اینجا خیلی زیادن و برای توهین های اینچنینی هم پشت کار عجیبی دارن. پس خواهشا جسارتا با احترام نظر شخصیتون رو بیان کنید اگه زحمتی نمیشه🙏🏻
عذر میخوام
با تشکر