eliiiiiiiiim مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 2327 عنوان این آلودگی کی تموم میشه 126 بازدید | 10 پست واقعا چرا اینجوری شده دارن چیکار میکنن بچه هامون چی میشن .. دردشون با ملت چیه 1404/09/10 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 5030 مازوت سوزی برو استوریهای شاهین صمد پورو بببن چند تا نیروگاه دارن روزی ۲۰ میلیون لیتر مازوت میسوزونن دختر پاییزم🍂
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94506 سمت ما الودگی نیست ولی به خاطر بیماری تعطیل بوده بیمارستانا پره جا نیست معلوم نیست چه کوفتیه انفولانزای عادی نیست قاعدتا 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20155 طبق گزارش سایت های داخلی توی یک هفته گذشته نزدیک به ۳۶۰ نفر تو تهران بر اثر آلودگی فوت شدن😐 تو یه هفته این رقم؟ ک قطعا بیشتر از ایناسحالا آسیب در بلند مدت که منجر به فوتی نشه بماند خون مون رو دارن میمکن هیچ غلطی نمیکنن کثافتا تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20155 سمت ما الودگی نیست ولی به خاطر بیماری تعطیل بوده بیمارستانا پره جا نیست معلوم نیست چه کوفتیه انفولان ... آنفولانزا نیس، اسهال استفراغ و تب بالا داره اینجا هم هست تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
eliiiiiiiiim مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 2327 مازوت سوزی برو استوریهای شاهین صمد پورو بببن چند تا نیروگاه دارن روزی ۲۰ میلیون لیتر مازوت میسوزونن خب مگه قبلا هم نبودن اونا؟ الان چرا شدت آلودگی انقد زیاد شده
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94506 آنفولانزا نیس، اسهال استفراغ و تب بالا داره اینجا هم هست اینجا اعلام کردن انفولانزا ولی درگیری ریه میده تب بالا و طولانی عفونت و..کروناست احتمالا 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20155 مازوت سوزی برو استوریهای شاهین صمد پورو بببن چند تا نیروگاه دارن روزی ۲۰ میلیون لیتر مازوت میسوزونن خدا مرگشون بده یه عکس دیدم از سوزوندن فلر . تو دهلرانبخدا عین فیلمای آخرالزمانی بود زمین بیابونی ، ستون های بلند از دود سیاه تا آسمون قدش بودالان شمال هم ب گـ. کشیده شدهچی از جون ما میخوان نمیدونم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20155 اینجا اعلام کردن انفولانزا ولی درگیری ریه میده تب بالا و طولانی عفونت و..کروناست احتمالا شنیده بودم یه سویه ای از کروناس ولی باور نکردم چون یه پست معمولی تو تلگرام بود🙁 تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡