2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سمت ما الودگی نیست ولی به خاطر بیماری تعطیل بوده بیمارستانا پره جا نیست 

معلوم نیست چه کوفتیه 

انفولانزای عادی نیست قاعدتا 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

طبق گزارش سایت های داخلی توی یک هفته گذشته نزدیک به ۳۶۰ نفر تو تهران بر اثر آلودگی فوت شدن😐 تو یه هفته این رقم؟ ک قطعا بیشتر از ایناس

حالا آسیب در بلند مدت که منجر به فوتی نشه بماند 

خون مون رو دارن میمکن هیچ غلطی نمیکنن کثافتا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سمت ما الودگی نیست ولی به خاطر بیماری تعطیل بوده بیمارستانا پره جا نیست معلوم نیست چه کوفتیه انفولان ...

آنفولانزا نیس، اسهال استفراغ و تب بالا داره اینجا هم هست

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مازوت سوزی برو استوریهای شاهین صمد پورو بببن چند تا نیروگاه دارن روزی ۲۰ میلیون لیتر مازوت میسوزونن

خب مگه قبلا هم نبودن اونا؟ الان چرا شدت آلودگی انقد زیاد شده

آنفولانزا نیس، اسهال استفراغ و تب بالا داره اینجا هم هست

اینجا اعلام کردن انفولانزا 

ولی درگیری ریه میده تب بالا و طولانی عفونت و..

کروناست احتمالا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مازوت سوزی برو استوریهای شاهین صمد پورو بببن چند تا نیروگاه دارن روزی ۲۰ میلیون لیتر مازوت میسوزونن

خدا مرگشون بده یه عکس دیدم از سوزوندن فلر . تو دهلران

بخدا عین فیلمای آخرالزمانی بود زمین بیابونی ، ستون های بلند از دود سیاه تا آسمون قدش بود

الان شمال هم ب گـ. کشیده شده

چی از جون ما میخوان نمیدونم

اینجا اعلام کردن انفولانزا ولی درگیری ریه میده تب بالا و طولانی عفونت و..کروناست احتمالا

شنیده بودم یه سویه ای از کروناس ولی باور نکردم چون یه پست معمولی تو تلگرام بود🙁