2777
2789
عنوان

برای مسیر آیندم بین دوراهی کنکور هنر و مهندسی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 49 پست
آره واقعا درست میگید و من توی هنر حاضر بودم تا شش صبح طراحی کنم ولی برای تست فیزیک و گسسته عمرا شب ب ...

هرکدوم که بیشتر علاقه و استعداد داری و قابلیت اجراش رو داری. اگه میتونی یه مشاور استعداد یابی یا تحصیلی خوب پیدا کن. با طراحی دوخت خودت باید مزون بزنی تو اینستا فعال باشی و کسب و کار خودت رو راه بندازی.معماری بیشتر برای دیگران باید کار کنی بری شرکت های خصوصی کار کنی که حقوقاش و اینا زیاد جالب نیست. مگه اینکه انقدر رابطه داشته باشی تا خودت پروژه بگیری برای خودت یا بزنی تو کار دکوراسیون. خیلی به خودت بستگی داره .با چت جی پی تی هم مشورت کن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
چه خفن(:آره به ما هم میگن حتما بزنید کامپیوتر و درآمدش الان خیلی خوبهولی در کل از آدمایی که مسیر خود ...

حتما میتونی

من خودم چندین سال تو کار طراحی لباس و دوخت و دوز بودم اونقد علاقه دارم بهترین چیزارو طرح میزدم و میدوختم و هنوزم میدوزم... تو این چند سال بهترین جاهایی که میشد کار کردم به درآمد رسیدم بهترین نمونه کارارو برای پروژه های مدرسه ام میبردم ولی بازم برای دانشگاه میخوام تغییر رشته بدم نه بخاطر اینکه از مد و لباس بدم میاد نه... فقط چون علاقه ام فقط دیزاین و دوخت لباس نیست یعنی میخوام چیزای جدیدتر هم امتحان کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان هنرستانیم و دارم واسه کنکور میخونم و اصن اینطور که میگید نیستش...

خودسر نخون 

برو پیش مشاور کنکور 

هدفت رو بگو به مشاور چه رشته ای میخوای بخونی تو دانشگاه  ، مشاور بهت کتاب معرفی می‌کنه 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

چطور سهمیه ای هست و چه زمانی باید براش اقدام کنم؟امکانش هست راهنماییم کنید؟

عزیزم من از ریز جزئیاتش اطلاع ندارم ولی یک پسری که دانشجوی پزشکی بود همزمان از رشته ادبیات دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد پرسیدن چطور ؟ گفت که تو مسابقات شعر و اینچیزای دانشگاهشون شرکت کرد و مقام اورد بعد از طریق همین بهش سهمیه دادن تونست ادبیات بخونه 

البته باید نمرات رشته اصلیت بالا باشه که بدونن میتونی از پس هر دوتا رشته همزمان بر بیای 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻