2777
2789
عنوان

برای مسیر آیندم بین دوراهی کنکور هنر و مهندسی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 49 پست
همه رشته های هنری مثل همه ان... کسیکه تو ادبیات نمایشی نتونه کار پیدا کنه تو معماری هم نمیتونه‌. من ...

آره قطعا به تلاش خودم آدم بستگی داره و دلیل ایجاد این تاپیکم برگشت به مسیری هست که توش پرکار تر بودم. :(

راستش ریاضی و فیزیکش خیلییی آسونه و شبیه آنچه هست که در ورودی دهم خوندیم ولی ۳۵ فاکینگ کتاب هنر هست ...

کی گفته ؟ 

کنکور هنر رو من از مشاور پرسیدم کلا سه تا دونه کتاب گفت بگیر 

قلم چی 

درک عمومی هنر 

خلاقیت نمایشی 

ارتباط تصویری

البته برای من که هدفم فرهنگیان و رشته خودمم گرافیکه اینارو گفت 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه چقدر نظرات متفاوت هست چون دقیقا قبل شما گفتن مسیر خوبی برای کسب درآمد نیست.جز آموزش واقعا با مدرک ...

راستش هنر اینطوری نیست که با مدرک ادییات نمایشی مجبور شی فقط سمت اون محیط کار کنی

مثلا خیلیا طراحی صحنه میخونن ولی با مدرکش طراح لباس یا طزاح داخلی و دیزاینر میشن

یا خیلیا نمایش عروسکی میخونن و با مدرکش کارگردان سینما میشن

خیلیا مدرک نقاشی و گرافیک میگیرن و تهش سمت عکاسی میرن

ادبیات نمایشی هم همینه تو صرفا مباحث مربوط بهش رو میخونی پاس میکنی و بعدش با مدرکش یا سمت نویسندگی میری یا سمت تئاتر و سینما که اونم مجبور نیستی صرفا فیلمنامه نویس یا نمایشنامه نویس شی...برای آموزش هم دوتا راه داره یا وارد آموزش پرورش شی که من زیاد جزییاتش رو نمیدونم یا اینکه با مدرکت تو آموزشگاههای آزاد و خصوصی کار کنی

کنکور هنر سخته آزمون عملی داره باید کلاس های عملی ثبت نام کنی و کلی دنگ و فنگ دیگه من خودم رشته دبیر ...

راستش این موضوع که مهارتی یاد نمیدن توی ریاضی هم هست و حتی پررنگ تره.

متاسفانه رشته هامون فقط ریاضیات و فیزیک بسیاااار سنگین دارن و یادگیری نرم افزار ها و مهارت های مهندسی همش با خودته.

این که میگن این رشته رو بخون هنرت هم ادامه بده بنظرم خیلی غیر ممکنه. توی این دو سال و نیم تمام علایق و هنرم رو مجبور شدم بریزم دور. بنظرم زمان محدوده و مجبوریم یه مسیر رو محکم پیش ببریم.

کی گفته ؟ کنکور هنر رو من از مشاور پرسیدم کلا سه تا دونه کتاب گفت بگیر قلم چی درک عمومی هنر خلاقیت ن ...

سه تا از بچه هامون دو رقمی هنر امسال شدن و هر سه تاشون کل کتاب های هنر رو خونده بودن و ۳۵ تا بود

کی گفته ؟ کنکور هنر رو من از مشاور پرسیدم کلا سه تا دونه کتاب گفت بگیر قلم چی درک عمومی هنر خلاقیت ن ...

درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری یه کتاب نیستن...

درک عمومی هنر شامل تاریخ هنر و ادبیات و معماری و مکاتب نقاشی و انیمیشن و موسیقی و ساز شناسی ایرانی و طراحی دوخت و دانش فنی رشته فرش و صنایع دستیه

خلاقیت تصویری یا نمایشی شامل کتابای ماسک گریم و نمایش عروسکی و طراحی صحنه و دانش فنی گرافیک و دانش فنی فتوگرافیک و کتابای عکاسی و خوشنویسه

که مجموع اینا میشه ۳۵ تا کتاب تخصصی بچه های هنرستان

راستش این موضوع که مهارتی یاد نمیدن توی ریاضی هم هست و حتی پررنگ تره.متاسفانه رشته هامون فقط ریاضیات ...

اگر شریف یا امیر کبیر بتونی قبول بشی عالی میشه 

هنر رو بزار برای اوقات فراغت 

روزی نیم ساعت برای دل خودت هر هنری دوست داری از یوتیوب تمرین کن اما مسیری که اومدی رو بیخیال نشو 

خودم هنری ام میگم اگر فرهنگیان نباشی هنر بدرد نمیخوره 

۹۰ درصد بیکارن 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری یه کتاب نیستن...درک عمومی هنر شامل تاریخ هنر و ادبیات و معماری و مکاتب ...

همین سه تا دونه کتاب قلم چی کافیه 

حجمی ندارن و مباحث پیچیده نیستن

موچکرمراستش نمی دونم دقیقا با کی می شه مشورت کرد چون متاسفانه تفکر صفر و صدی وجود داره و از طرفی همه ...

ببین همش به تلاش و زرنگیه خودته فقط و فقط خودت .من ادم میشناسم با معماری ماهی 70 درمیاره ادم میشناسم میناله.باید زرنگ باشی تو هررشته  ای و پرتلاش.همه رشته ها بجز  چندتا تاپ تجربی اکثرا راضی نیستن.الان رشته های هنری خیلی اومدن روی بورس و شغل براشون زیاد شده چون تبلیغات و برندینگ خیلی مهم شده برای مشاغل که مربوط به گرافیکه، مثلا ترندهای طراحی لباس خیلی طرفدار داره ، دکوراسیون خیلی مهم شده که با معماری و معماری داخلی میشه وارد شد و خیلی چیزای دیگه فقط باید زرنگ بود و از دانشجویی شروع به کار کردن کرد تا توی مسیرش بیفتی . هرکس مهارت داشته باشه کار هم براش ریخته عین ریگ

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اگر شریف یا امیر کبیر بتونی قبول بشی عالی میشه هنر رو بزار برای اوقات فراغت روزی نیم ساعت برای دل خو ...

هعی نمی دونم

آخه خیلیی مهندس دانشگاه های تاپ بیکار دیدم

اگه تو رشته ی بی روحی مثل مهندسی بیکار بمونم واقعا روانی میشم😂

آره قطعا به تلاش خودم آدم بستگی داره و دلیل ایجاد این تاپیکم برگشت به مسیری هست که توش پرکار تر بودم ...

من خیلیارو میشناسم به شدت باهوش بودن و رشته ریاضی میخوندن

یکیشون سمت برنامه نویسی و انیمشن سازی رفت و چون ریاضیش قوی بود راحت با سیستم کار میکرد و الان چکن با سایتای خارجی کار میکنه درآمدش با دلاره

یکی دیگه که خیلی خیلی باهوش بود سمت رشته زبلن رفته و الان قصد مهاجرت داره

یکی دیگه هم از طریق ریاضی وارد رشته موسیقی شده و الان تو آموزشگاه تدریس میکنه هر از گاهی هم اجرا داره

ببین همش به تلاش و زرنگیه خودته فقط و فقط خودت .من ادم میشناسم با معماری ماهی 70 درمیاره ادم میشناسم ...

آره واقعا درست میگید و من توی هنر حاضر بودم تا شش صبح طراحی کنم ولی برای تست فیزیک و گسسته عمرا شب بیداری بکشم

سر همین یکم دودلم

و از طرفی نمی دونم کنکور ریاضی بدم و معماری بخونم چون ظرفیت دانشگاه هامون بیشتره

یا کنکور هنر بدم و طراحی لباس بخونم چون به دنبال کردن مدلینگ های فشن شو ایتالیا و فرانسه علاقه مندم و مادرم هم مزون خیاطی دارن

من خیلیارو میشناسم به شدت باهوش بودن و رشته ریاضی میخوندنیکیشون سمت برنامه نویسی و انیمشن سازی رفت و ...

چه خفن(:

آره به ما هم میگن حتما بزنید کامپیوتر و درآمدش الان خیلی خوبه

ولی در کل از آدمایی که مسیر خودشونو پیدا می کنن خیلی خوشم میاد... امیدوارم منم بتونم