2777
2789

رشتم ریاضی هست و نمونه دولتی درس می خونم.

سال آخرمه،

اما نمی دونم کنکور هنر بدم یا ریاضی!

تا الان برای کنکور ریاضی خوندم اما خیلی وقت ها احساس عدم تعلق می کنم. متاسفانه اگر یه نفر درسخون باشه همه ی جامعه نمی تونن باور کنن مناسب مسیر هنر هست. در هنر اجازه ی خلق اثر، تصور کردن و انجام دادن یه کار زیبا وجود داشت. ولی ریاضی یک مسیر منطقی و خشک هست. هر چند خود ریاضیات یک هنر هست. مخصوصا حسابان رو با روش های مختلف می شه حل کرد و این قشنگه. اما مسیر آیندش و اون فیزیک سنگین و اثبات های منطقی...؟ نه واقعا دلم نمی خواد اون سمتی برم. کاش برم کنکور هنر بدم و بزنم ادبیات نمایشی و یا طراحی لباس.

خب کنکور ریاضی بده برو تهران بعد سهمیه استعداد درخشان بگیر برو دانشکده هنر جانم هر دوتا رو باهم ببر جلو 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تصمیم بزرگه باید خیلی روش فکر کنی شاید بهتره از مشاور کمک بگیری 

همه چیز به شرایط خودت بستگی داره اگه شرایط مالی پدرت خوبه و حمایتت می کنن هنر انتخاب کن که از زندگیت لذت ببری 

خب کنکور ریاضی بده برو تهران بعد سهمیه استعداد درخشان بگیر برو دانشکده هنر جانم هر دوتا رو باهم ببر ...

چطور سهمیه ای هست و چه زمانی باید براش اقدام کنم؟

امکانش هست راهنماییم کنید؟

من چند تا رشته هنر رو باهم هندل میکنم کاری به هوش و اینا هم ندارم فقط برا مهمه که با هنر حالم بهتر میشه... از لحاظ درآمدم همه پولم از همین هنر میاد... خودم رشتم طراحیدوخته دیزاینره لباس عروسم ولی برای رشته سینما و تئاتر میخوام کنکور بدم کنارش نقاشی و طراحی و معماری و نویسندگی هم کار میکنم

یه تصمیم بزرگه باید خیلی روش فکر کنی شاید بهتره از مشاور کمک بگیری همه چیز به شرایط خودت بستگی داره ...

نه راستش پولدار نیستیم ولی چون هر دو شغلشون هنری بوده و یه بار هم نذاشتن برم هنرستان الان گفتن می ذاریم کنکور هنر بدی

خیلی رشته ی پر خرجی هست

خب عزیزم همه رشته های هنری پرخرج هستن .تو اگه هنر میخوای بری همینه.مگه اینکه بری بازیگری 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
معماری شنیدم خیلیی پرخرجهولی طراحی صنعتی هم انتخاب جالبیه و البته کنکور هنر لازم داره

به خرج نگاه نکن فوقش یه کار پاره وقت برمیداری یا لوازم ارزون میخری .بخاطر پول علاق رو از بین نبر .بعدم همه رشته های هنری همینه حتی همون طراحی صنعتی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون