2777
2789
عنوان

برای مسیر آیندم بین دوراهی کنکور هنر و مهندسی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 49 پست
خب عزیزم همه رشته های هنری پرخرج هستن .تو اگه هنر میخوای بری همینه.مگه اینکه بری بازیگری

نظرتون راجع به ادبیات نمایشی چیه؟

می شه هم بیس خوبی برای ادامه ی داستان نویسی و ...بهت بده و هم جایی مشغول به آموزش بشی؟

معماری شنیدم خیلیی پرخرجهولی طراحی صنعتی هم انتخاب جالبیه و البته کنکور هنر لازم داره

بعضی رشته های هنر هم هستن که با شرط معدل یعنی سوابق تحصیلی و بدون کنکور مبتونی قبول شی... خیلی از هنرستانیا بدون کنکور با شرط معدل میرن دانشگاه... مثلا میدونم طزاحی لباس و طراحی پارچه با شرط معدل هم میشه معماری و تئاتر و طراحی صحنه هم همین طور ولی مثلا سینما یا یسری رشته های موسیقی فقط با کنکور میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظرتون راجع به ادبیات نمایشی چیه؟می شه هم بیس خوبی برای ادامه ی داستان نویسی و ...بهت بده و هم جایی ...

این رشته به درد شغل نمیخوره اگه شغل میخوای

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بعضی رشته های هنر هم هستن که با شرط معدل یعنی سوابق تحصیلی و بدون کنکور مبتونی قبول شی... خیلی از هن ...

اووه مرسیی 🩵حقیقتا دلم می خواد برم دولتی چون تا اینجاشم جای خوبی درس خوندم ولی نمی دونم اگه شروع کنم برای کنکور هنر بخونم شانسی دارم یا نه😂💔

نظرتون راجع به ادبیات نمایشی چیه؟می شه هم بیس خوبی برای ادامه ی داستان نویسی و ...بهت بده و هم جایی ...

ادبیات نمایشی بیشتر تمرکزش رو نویسندگیه... یاد بگیری برا تئاتر نمایشنامه بنوسی برا فیلم فیلمنامه بنویسی برا کودک و نوجوان بنویسی... کلی ادبیات و تاریخ ایران و جهانو داره جدا از نویسندگی یکمم به زبان و تاریخ و تئاتر هم ربط داره 

و اگه علاقه داشته باشی خیلیا با این رشته به درامد رسیدن ساده ترین مسیر برای درآمدشم همین آموزشه

اووه مرسیی 🩵حقیقتا دلم می خواد برم دولتی چون تا اینجاشم جای خوبی درس خوندم ولی نمی دونم اگه شروع کن ...

با شرط معدل دانشگاه دولتی هم میشه رفت ولی اگه هدفت کنکوره بخون... فکر نکنم برای کسیکه رشته اش نظریه خوندن کتابای هنر سخت باشه

ادبیات نمایشی بیشتر تمرکزش رو نویسندگیه... یاد بگیری برا تئاتر نمایشنامه بنوسی برا فیلم فیلمنامه بنو ...

عه چقدر نظرات متفاوت هست چون دقیقا قبل شما گفتن مسیر خوبی برای کسب درآمد نیست.

جز آموزش واقعا با مدرکش جای دیگه ای هم می شه مشغول به کار شد؟

و برای آموزش هم خود آموزش پرورش جذبت نمی کنه درست میگم؟یعنی آزمون تکمیل ظرفیت فکر نکنم داشته باشه

با شرط معدل دانشگاه دولتی هم میشه رفت ولی اگه هدفت کنکوره بخون... فکر نکنم برای کسیکه رشته اش نظریه ...

راستش ریاضی و فیزیکش خیلییی آسونه و شبیه آنچه هست که در ورودی دهم خوندیم ولی ۳۵ فاکینگ کتاب هنر هست که نمی دونم اصلا ممکنه حفظشون بشم🤣😭💔

بین تمامی رشته هایی که امشب گفتیم بنظرتون معماری بهتره ؟

ببین بازار کار معماری هم چنگی به دل نمیزنه طراحی صنعتی بهتره.بازم والا نمیتونم قرص و محکم بهت بگم.مهاجرت کنی که خوبن همشون .اینجا نمیدونم.تو آگهی های جاب ویژن و جابینجا ببین.گرافیک هم بازار کار خیلی خیلی خوبی داره .بخاطر هوش مصنوعی باز هم دودل هستم.با افراد خیلی خبره تر مشورت کن حتما 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بین تمامی رشته هایی که امشب گفتیم بنظرتون معماری بهتره ؟

همه رشته های هنری مثل همه ان... کسیکه تو ادبیات نمایشی نتونه کار پیدا کنه تو معماری هم نمیتونه‌. من کلی دوست و آشنا دارم که معماری میخونن بعضیا بیکارن بعضیا هم تلاش کردن الان تو کار دیزاین خونه و ... هستن همین برا ادبیات نمایشی هم هست بعضیا با مدرکشون بیکار میمونن بعضیا هم وارد تئاتر و سینما میشن فیلمنامه و نمایشنامه مینویسن یا آموزش میدن و ...

کنکور هنر سخته آزمون عملی داره باید کلاس های عملی ثبت نام کنی و کلی دنگ و فنگ دیگه 

من خودم رشته دبیرستانم گرافیک بوده می‌خوام کنکور هنر بدم 

سوابق تحصیلی هم مهمه 

اگر واقعا درسخوان هستی ریاضی رو ادامه بدم هنر هم در کنارش کلاس های هنری برو 

خودم هنری هستم و میگم اکثر رشته های هنری بازار کار خوبی ندارن و مهارت هنری درست و حسابی یاد نمی‌دن تو دانشگاه 

اغلب آکادمیک مطالعه میکنن 

من خودم هدفم فرهنگیانه اگر فرهنگیان نیارم هنر رو ادامه نمی‌دم تو دانشگاه هرگز 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ببین بازار کار معماری هم چنگی به دل نمیزنه طراحی صنعتی بهتره.بازم والا نمیتونم قرص و محکم بهت بگم.مه ...

موچکرم

راستش نمی دونم دقیقا با کی می شه مشورت کرد چون متاسفانه تفکر صفر و صدی وجود داره و از طرفی همه یه دید تک بعدی نسبت به آنچه خودشون گذروندن بهت میدن.

برای مثال دبیر ریاضیاتمون که هوش مصنوعی کار می کرد می گفت قطعا جای معماری هم می گیره چه برسه به بقیه ی هنر.

هنرآموزی که می شناسم می گفت معماری عالیه و بازارکارش فوق العاده هست.

یه جورایی تفکرات گسترده و بیش از حد متفاوته