2777
2789

بچه ها جدی جدی من برا این پسره میمیرم 

اصلا یادم نمیاد زندگی قبل از اون جه شکلی بوده 

هر لحظه منتظرم منتظر صب که بهم بگه صب بخیر منتظر ظهر که خودش برام نهار درست میکنه عصرا که از روزم میپرسه شبا که زنگ میزنه و من اون لحن بانمکشو با دنیا عوض نمیکنم اخر شبایی که شب بخیر میگه 

دنیا باهاش برام معنی گرفته اسمون خوشگلتر شده اواز گنحشکا دلنشین تره شهر رنگی تر شده و من حس میکنم دارم کنارش زندگی کردن یاد میگیرم خورشیدم شده چشای عسلیش

و خوب میدونم که هیشکی برای همیشه نیست و از اون روز میترسم از حس عمیقی که بهش دارم این که اگه یه روزی خیانت کنه چی بزاره بره چی اصن زبونم لال چیزیش بشه چی 

و اینحاست که از شدت عشقم میترسم مگه میشه یکیو انقد بخوای

شدید وابستشم یروز نبینمش نفسم بالا نمیاد من همیشه استرسی تا بوی تنش بهم میخوره اروم اروم میشم 

این وابستگی ممکنه در اینده اذیتم کنه چیکار کتنم کم شه توروخدا راهنمایی کنید ؟؟             

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بسم الله 😑😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○