tttiiinaa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 593 عنوان ببینید خوبم 47 بازدید | 10 پست قد ۱۵۸ وزن ۴۴ خوبه دوستان الان نگید لاغری اینا من میخوام آیدل بشم و باید از اینم کمتر بشم حالا به نظرتون همینقدر خوبه یا باز رژیمم بگیرم اول ۵۸ کیلو بودم با رژیم یخ شدم انقدر 1404/09/09 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباصباصبا عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 رژیم یخ چیه میشه بگی ؟؟؟ منم قدم ۱۶۰ وزنم ۵۹ میخوام بشم ۵۰کیلو توروخدا بگو چیکار کردی؟؟؟ شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
tttiiinaa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 593 رژیم یخ چیه میشه بگی ؟؟؟ منم قدم ۱۶۰ وزنم ۵۹ میخوام بشم ۵۰کیلو توروخدا بگو چیکار کردی؟؟؟ ببین توی طول روز هیچی نخور فقط صبحانه بخور اونم خیلی خیلی کم بقیه روز شکمتو با آب پر کن میگن آب یخ ولی من آب ولرم خوردم
صباصباصبا عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 ببین توی طول روز هیچی نخور فقط صبحانه بخور اونم خیلی خیلی کم بقیه روز شکمتو با آب پر کن میگن آب یخ و ... یعنی شامم نخورم؟؟؟ شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
صباصباصبا عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 ببین توی طول روز هیچی نخور فقط صبحانه بخور اونم خیلی خیلی کم بقیه روز شکمتو با آب پر کن میگن آب یخ و ... صبحانه هرچی دلم خواست بخورم؟؟؟ شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
صباصباصبا عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 ببین توی طول روز هیچی نخور فقط صبحانه بخور اونم خیلی خیلی کم بقیه روز شکمتو با آب پر کن میگن آب یخ و ... چه ساعتی صبحانه بخورم مهم نیست؟؟؟ شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
tttiiinaa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 593 یعنی شامم نخورم؟؟؟ نه دیگه فقط صبحانه فرقی نداره چی بخوری هر چی باشه ساعتشم فرقی نداره هر وقت از خواب بیدار شدی بقیه روزم وقتی گشنه ات شد فقط آب بخور
صباصباصبا عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 نه دیگه فقط صبحانه فرقی نداره چی بخوری هر چی باشه ساعتشم فرقی نداره هر وقت از خواب بیدار شدی بقیه ر ... وااااای من شام نخورم میمیرم تو چطوری زنده موندی؟؟؟😂😂😂 شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
tttiiinaa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 593 وااااای من شام نخورم میمیرم تو چطوری زنده موندی؟؟؟😂😂😂 فکر میکنی نمیتونی وقتی آب بخوری شکمت پر میشه دیگه گشنت نیست که تازه علاوه بر اینکه لاغر میشی سفید ترم میشیفقط هر وقت احساس گشنگی کردی انقدر آب بخور که سیر بشی
صباصباصبا عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 فکر میکنی نمیتونی وقتی آب بخوری شکمت پر میشه دیگه گشنت نیست که تازه علاوه بر اینکه لاغر میشی سفید تر ... باید بگم بنازم ب این اراده ک تو داری هیچکی نداره بخدا 👏👏👏🥹🥹 شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
tttiiinaa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 593 باید بگم بنازم ب این اراده ک تو داری هیچکی نداره بخدا 👏👏👏🥹🥹 هاها مرسی گلم