2777
2789
عنوان

نمیزارنذسگگگگگگ بخرمم من سگ میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 58 پست
مننممم همینو میگمم این باهام راه اومده قیمتو کشید پایین از سه تومن چیکار کنم اینارو راضی کنم

عزیزم خرید و فروش نکن   یه حیوان به سرپرستی بگیر بعضی پیج ها هستن که حیوونای بی سرپرستو بدسرپرستو واگذار میکنن

چه خبره یکم غذا بهش میدیم غذایی که خودمون میخوریم مگه میخوایم چی کنیم

نه نباید غذاهایی که شما میخورین بهش بدین باید غذای مخصوص بخورن حیوونا اصلا واسشون خوب نیست غذای انسان هارو بخورن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیوون خونگی مسئولیت داره غذاش و نگهداریش هزینه داره نمیشه بیاریش وابسته بشه بعد ببینی نمیتونی نگهدار ...

وای امضات😂

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       
دوستم شما بد برداشت کردی من میگم بعضی به خاطر اینکه میگن این حیون خدا که اینقدر با وفا هست رو به اسم ...

آهان ببخشید عزیزم من بد متوجه شدم کاملا درست میگید به خاطر نجستی یا هر چیز دیگه ای دلیل نمیشه حیوون و آزار و اذیت کنن باید جواب پس بدن😕

عزیزم نجس بودن به معنی پست بودن نیستیه خصوصیته که خدا تو این حیوون و بعضی حیوونای دیگه قرار داده، حک ...

نه عزیزم منظورم رو اشتباه متوجه شدین من منظورم این بود به خاطر این نجس بودن خیلی بلا سر این مخلوقات خدا آورده بودن رفتم پناهگاه سگ ها تا یک ماه قلبم درد میکرد نمیدونم چجوری بگم هر کدوم از این طفلی به بدترین وضع ممکن آزار دیده بودن غذا و آب ندادن شکستن و جدا کردن فک قطع کردن دست و پا کندن پوست سر شکافتن جمجمه سر الان یادم میاد حالم بد میشه😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آهان ببخشید عزیزم من بد متوجه شدم کاملا درست میگید به خاطر نجستی یا هر چیز دیگه ای دلیل نمیشه حیوون ...

خواهش میکنم عزیزم شما ببخش🌹

واقعا خدا جوابشون رو بده حیون بیچاره گناهش چی بوده😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نه عزیزم منظورم رو اشتباه متوجه شدین من منظورم این بود به خاطر این نجس بودن خیلی بلا سر این مخلوقات ...

عزیزم خدا مجازات سنگینی برای ظلم به حیوانات در نظر گرفته و تو دینمون خیییلی نهی شده از اذیت و آزار حیوانات... ولی ولی ولی اتفاقا نگهداری از حیوانات تو خونه ظلم بهشونه و اون دنیا باید جواب داد. یکی بالاتر کامنت گذاشته که باید سگ عقیم بشه. خب این درسته؟؟ این اگه ظلم نیست پس چیه؟! 

آدمای خودخواه برای لذت و سرگرمی خودشون مخلوق بی زبون خدا رو عقیم می‌کنن و هیچ ظلمی بالاتر از این در حق این زبون بسته‌ها نیست

بعد تا ما میگیم سگ نجسه و خصلتش اینه، هزار تا کمپین راه می‌اندازن که سگ نجس نیست

خب خون هم نجسه ولی تو بدنمون جاریه 

نجاست یه ویژگیه و خدا خودش می‌دونه دلیلش رو

من وقتی از سرکار برمی‌گردم ی توله با مادر پدرش میان جلوم وقتی می‌خوام غذا بخورم به یادم اونام بیشتر وقتا شده سیر نشدم ولی از غذام نگه داشتم واسشون اشغال مرغ هم براشون میگیرم ولی نمی‌دونم چرا خوب نمیخورن 

کاربر اقام 

چه خبره یکم غذا بهش میدیم غذایی که خودمون میخوریم مگه میخوایم چی کنیم

یا این تفکر داغون امیدوارم هیچوقت اجازه ندن حیوون خونگی داشته باشی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم خدا مجازات سنگینی برای ظلم به حیوانات در نظر گرفته و تو دینمون خیییلی نهی شده از اذیت و آزار ح ...

همه مثل شما اینقدر فهمیده و عاقل نیستن مثلا طرف خودش رو خدا شناس و مومن میدونه ولی میگه سگ چون نجسه باید بمیره البته همه اینطور نیستن ولی چرا نمیگن همون خدایی که دوستش داریم این حیون رو آفریده و بهش حق زندگی داده شما هم آره درست میگین منم دلم نمیخواد عقیم بشن که طفلی طبق غریزه توله میارن و این حق رو ازشون میگیرن حق زندگی و تولید مثل من سگ دوست دارم بیارم ولی تو خونه که نمیاریم خواهرم داره تو حیاط هست نگهبانه منم میخوام بیارم بزارم تو حیاط خونه نه داخل خونه اونم اونایی که مشکل دارن و نمیتونن بیرون زندگی کنن تو پناهگاه سگ ها بودن طفلی هایی که پا نداشتن فک نداشتن مشکل داشتن نگه داری اونا تو حیاط مشکلی نداره 

وای امضات😂

😁😁

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂