2777
2789
عنوان

نمیزارنذسگگگگگگ بخرمم من سگ میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 58 پست
چه خبره یکم غذا بهش میدیم غذایی که خودمون میخوریم مگه میخوایم چی کنیم

نه بابا!! دکتر داره واکسن های مختلف داره،چکاپ داره، غذای خشک ،گوشت و پروتین مگه مورچه اس از بغل تو بخوره؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بسلامتی حقوقتو میخوام بدونم بگو چند میگیری میخوام بدونم چقد جای پیشرفت داره بابا فضای مجازیه بگو دیگ ...

میانگین ۴۵ب بالا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حیوون خونگی مسئولیت داره غذاش و نگهداریش هزینه داره نمیشه بیاریش وابسته بشه بعد ببینی نمیتونی نگهداری بدیش بره ،احساس دارن 

آهشون هم میگیره اگه بهشون ظلم بشه

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
سگ چیه علاوه بر اینکه نجسته و اینا کلی بیماری داره نگهدرایش هم سخته

اینو نگین بعضی ها دیدم به خاطر همینکه اسم نجس رو حیون خدا میزارن بدترین بلا رو سرشون میارن دوست خوبم  اینا رو خدا آفریده وفا رو باید از سگ یاد گرفت همین حیون از نظر شما نجس تا پای جونش برای کسی که فقط بهش یک وعده غذا داده میزاره که انسان مثلا اشرف مخلوقات هست اینطور نیست من تو پناهگاه سگ ها رفتم با سگ های ولگرد تو بیابون ها بودم نه ازشون مریضی گرفتم نه آزاری دیدم اینم مخلوق زیبای خداست

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اینو نگین بعضی ها دیدم به خاطر همینکه اسم نجس رو حیون خدا میزارن بدترین بلا رو سرشون میارن دوست خوبم ...

عزیزم من که نگفتم که سگ مخلوق خدا نیس از هرکسی دلت میخواد بپرس سگ نجسه و دانسمندا هم کشف کردن انگل های داخل بدنش خیلی بیماری ها به انیان وارد میکنه حالا بعضیاشونم مریضی ندارن اما همشون نجسن

نمیزارن بخرممم

منم نمیتونم چون مستاجرم😣حالا خواهرم کلی داره اینقدر نازن من بیشتر ژرمن دوست دارم😍

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍