2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا رو دیدم بخاطر لجبازی جدا شدن و بعدش پشیمون شدن

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
من مقصر بودم ؟؟بهش میگفتم بیشتر بهم محبت کن بهم سر بزن اما هیچوقت به خودش تکون اساسی نداد همه محبتش ...

تو هیچ تقصیری نداری اگر این کارو ما زنا بکنیم ما رو سنگ.سار میکنن طلاق میدن شبانه هزارتا برچسب و انگ به ما میزنن یک جوری وانمود کن که انگار قانع شدی ولی دنبال مدرک باش

خود من خواهر وضعیتم اشفتس شوهرم با دوست دخترش دیدم من تحصیلکردم قیافم از اون بهتر مستقلم خونه ایم که الان زندگی میکنیم از منه رسما فقط هم خونه منه که هروقت بخوام میندازمش بیرون الانم فقط و فقط بخاطر بچم دارم زندگی میکنم و بخاطر همین شهر کوچیک که حالا پدر مادر نه ولی به نحو دیگ اذیت میشم خیلی وقته از این مرتیکه کندم این پنجشنبه صبح به هوای کلاس و دکتر میره مرکز استان تا جمعه شب یا شنبه صبح تازه شنبه صبح راه به راه میره مدرسه ظهر میاد خونه

پناهنده ایم از هجوم غم ها به آغوش خدا