2777
2789
نه یاشار قشنگه اتفاقاتاپیک زدین که صحبت بشه درباره ش نه اینکه گارد بگیرینهرکی هر نظری بخواد میتونه ب ...

من گارد نگرفتم گفتم اسم مارال قدیمی هم باشه باز از نظرم قشنگه ولی خب شاید در آینده نظرم عوض بشه به قول شما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من گارد نگرفتم گفتم اسم مارال قدیمی هم باشه باز از نظرم قشنگه ولی خب شاید در آینده نظرم عوض بشه به ق ...

مارال خیلی سنگینه و من سن بالا دیدم اسمش بوده برا همین توی ذهنم نمیگنجه اسم بچه رو بذاری مارال 

نظر شما محترمه

اتفاقا اسم دختر پسرعموم ماراله و کوچیکه من تعجب کردم چرا این اسم رو گذاشتن

هم دختر هم پسر البته میخواد دیگه ردشون کنه برن تو خونه نیستن میان حیاط میرنو میان😂😐

آهان خداییش تو حیاط بهتره باشن تا تو خونه از موی گربه اصلا خوشم نمیاد یکی از فامیل های نزدیکمون به خاطر موی گربه رفت اتاق عمل تا مو رو بیرون بیارن تا چند وقت از چند متری از کنار گربه رد نمیشدم😂😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آهان خداییش تو حیاط بهتره باشن تا تو خونه از موی گربه اصلا خوشم نمیاد یکی از فامیل های نزدیکمون به خ ...

اه اره منم بدم میاد ولی خب دیگه چی کنیم قبلن یه تاپیک زدم راجبش که خستمون کرده😂😐

مارال خیلی سنگینه و من سن بالا دیدم اسمش بوده برا همین توی ذهنم نمیگنجه اسم بچه رو بذاری مارال نظر ش ...

پس ماهلین یا آیلین چطوره

بالاخره اون آدمم یه روزی بچه بود حالا بزرگ شده 

اه اره منم بدم میاد ولی خب دیگه چی کنیم قبلن یه تاپیک زدم راجبش که خستمون کرده😂😐

خیلی پر رو هستن این گربه ها نزدیک بود یکی از این گربه ها عروس هلندیم رو بگیره اگر میگرفت واقعا زنده زنده شکمش رو پاره میکردم😂 ولی عاشق سگ هام خواهرم سگ زیاد داره یکی از یکی جیگر تر مهربون با وفا😍

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خیلی پر رو هستن این گربه ها نزدیک بود یکی از این گربه ها عروس هلندیم رو بگیره اگر میگرفت واقعا زنده ...

اره از گربه منم بدم میاد سگ هم داریم ولی خب کلا حیوانات دوست ندارم 😂💔

اره از گربه منم بدم میاد سگ هم داریم ولی خب کلا حیوانات دوست ندارم 😂💔

آره هر کس یکجوره و یک سلیقه داره😁❤️

سگ خانگی دارین؟

یجورایی خانگین‌ولی خب داخل خونه نیستن کلا خونه مامانم مخالفه

وای خوشبحالت من خیلی دوست دارم سگ بیاریم ولی مستاجریم😪😩😁 ببخشید وقتت رو گرفتم ممنونم دوستم🌹

سگا بنظرم بهترن ولی حقیقتا من راجب هیچ کدومشون نظری ندارم😂😐

سگ ها عشقن عشق❤️😁 منم قبلا نظرم همین بود ولی الان شدیدا عاشق حیوانات هستم البته گربه رو ازش کم کن😂

هی من که نمیتونم علاقمند بشم😂💔

دیگه همه یجور نیستن شوهرم عاشق حیوانات هست منم مثل خودش کرد واقعا ازش ممنونم که منو اینطوری کرد❤️

ولی میتونم بفهمم خیلی مهربون هستی و بسیار شوخ طبعی😁