2789
عنوان

بچهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 724 پست
همین عزیزم...چت خودشو نذاشته ک چ حرفایی میزد و ب من میگفت کمکم کن......اینجا ک مجازیه کسی همو نمیشنا ...

اهوم ببین منم رو حساب حرف اون این فکر کردم خلاصه ببخشید از من بدل نگیر تقصیر اون بود ذهن منم و بقیه رو بهم ریخت 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهوم ببین منم رو حساب حرف اون این فکر کردم خلاصه ببخشید از من بدل نگیر تقصیر اون بود ذهن منم و بقیه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ملک ینی عاشقتممم

چیشدهههه فقط دیدم داری دعوا میکنید باهم

پس جریان شاتا چی بوده 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اهوم ببین منم رو حساب حرف اون این فکر کردم خلاصه ببخشید از من بدل نگیر تقصیر اون بود ذهن منم و بقیه ...

نه خواهش میکنم عزیزم.......ولی این مواقع اول مطمئن بشو بعد بگو گلم....نه فقط این مورد رو....واسه همه چی میگم

اگه بدونی من چقد از قضاوت و دل شکوندن میترسم 😂

عزیزمممم مگه تو بلدی ک بشکونی ب این مهربونی

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نازی جون ریپلای نشدی قشنگم

حقیقته آخه😍

بابا مردم نصف زیبایی تو رو اینجا هم ندارن چنان خودشیفتن و توی تایپکای " چه ویژگی زیبایی دارید" با آب و تاب از خودشون تعریف میکنن انتظار یه الهه زیبایی رو داری ازشون 😂😂🤦🏻‍♀️

اسمتو بذار شراره😁 البته نازنین هم هستی واقعا

عاشق دعات شدم😂😂😂

من پدرم همیشه میگن، تو یا ۷۰ سالگی ازدواج میکنی یا هم اگه شنبه بری یکشنبه برمیگردی هیچکسی توانایی سازش باهاتو نداره

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...