2777
2789
عنوان

بچهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 724 پست
همین عزیزم...چت خودشو نذاشته ک چ حرفایی میزد و ب من میگفت کمکم کن......اینجا ک مجازیه کسی همو نمیشنا ...

اهوم ببین منم رو حساب حرف اون این فکر کردم خلاصه ببخشید از من بدل نگیر تقصیر اون بود ذهن منم و بقیه رو بهم ریخت 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اهوم ببین منم رو حساب حرف اون این فکر کردم خلاصه ببخشید از من بدل نگیر تقصیر اون بود ذهن منم و بقیه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ملک ینی عاشقتممم

چیشدهههه فقط دیدم داری دعوا میکنید باهم

پس جریان شاتا چی بوده 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اهوم ببین منم رو حساب حرف اون این فکر کردم خلاصه ببخشید از من بدل نگیر تقصیر اون بود ذهن منم و بقیه ...

نه خواهش میکنم عزیزم.......ولی این مواقع اول مطمئن بشو بعد بگو گلم....نه فقط این مورد رو....واسه همه چی میگم

نبابااا خرهفقط بگو چیشد مگه مرد نبود شاتاش ک بود🤔

اینجا هرکار کثیفی از دست هرکسی برمیاد 

یکارایی میکنن که نگو.....

^^ من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️

اگه بدونی من چقد از قضاوت و دل شکوندن میترسم 😂

عزیزمممم مگه تو بلدی ک بشکونی ب این مهربونی

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نازی جون ریپلای نشدی قشنگم

حقیقته آخه😍

بابا مردم نصف زیبایی تو رو اینجا هم ندارن چنان خودشیفتن و توی تایپکای " چه ویژگی زیبایی دارید" با آب و تاب از خودشون تعریف میکنن انتظار یه الهه زیبایی رو داری ازشون 😂😂🤦🏻‍♀️

اسمتو بذار شراره😁 البته نازنین هم هستی واقعا

عاشق دعات شدم😂😂😂

من پدرم همیشه میگن، تو یا ۷۰ سالگی ازدواج میکنی یا هم اگه شنبه بری یکشنبه برمیگردی هیچکسی توانایی سازش باهاتو نداره

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...