2789
عنوان

بچهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 724 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط میگم لعنت بهش.....که خودش شروع کننده بود.....خدا جوابشو بده....همین کافیه واسه من

شمام درس عبرت بشه برات برای بده کردن کاربراهرکاری میکنن

هرچی دختر خوشگل تر.بی اعصابتر🔪

فقط میگم لعنت بهش.....که خودش شروع کننده بود.....خدا جوابشو بده....همین کافیه واسه من

اهوم اوکی... کاش ی تاپیک بزنی تگش کنی و بگی ک نمیبخیش با ابروت بازی کرده و بگی ک خودش شروع کننده بوده اینجوری بقیع بفهمن ک خودشم دوس داشته و همکاری کرده

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

هنوز میگی آقام؟؟؟ بقرآن قسم خانم هستم...قسم از این بالاتر هم مگه داریم؟

تو کف دستت بنویس نی‌نی‌سایت

بذار جلوی صورتت

و عکس بگیر

خودتو خلاص کن.

اینجا تنها راهی که کاربرا رو باهاش تبرئه میکنن همینه

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

اهوم اوکی... کاش ی تاپیک بزنی تگش کنی و بگی ک نمیبخیش با ابروت بازی کرده و بگی ک خودش شروع کننده بود ...

آره دیگه حداقل یکاری میکرد یه حرکتی میزد از خودش دفاع میکرد

هرچی دختر خوشگل تر.بی اعصابتر🔪

نازی جون ریپلای نشدی قشنگمحقیقته آخه😍بابا مردم نصف زیبایی تو رو اینجا هم ندارن چنان خودشیفتن و توی ...

وااای اون طلارو بیارید من اینارو بنویسمم قاب کنم بزنم سر در خونم هروز نگاش کنم قوت بگیرممم😂ناموسا اینو باید نگه دارم خبلیییییی خوبییی توو 😍😍

ایشالا ک ی بخت خوب و سفید مث اخلاقت برات رقم بخوره کسی ک میخوای همه جیو باهاش شریک بشی فقط خرت باسه بخدا جدی میگم خرت ک باشه تمومههه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اهوم اوکی... کاش ی تاپیک بزنی تگش کنی و بگی ک نمیبخیش با ابروت بازی کرده و بگی ک خودش شروع کننده بود ...

موافقم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

سلام بچه ها میلی ثبت نام کردم واقعی بود واریز شد برام 

اینم کد معرف شمام بزنید هم برا من واریز میشه هم برا شما

میلی؛ خرید و فروش آنلاین طلا
شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-vssxf ثبت‌نام کنید و 10 میلی هدیه بگیرید!

بوسسس به کله تون 

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...
وااای اون طلارو بیارید من اینارو بنویسمم قاب کنم بزنم سر در خونم هروز نگاش کنم قوت بگیرممم😂ناموسا ا ...

اسکرین بگیر بذار پس‌زمینه روزی صد بار قربون صدقه‌ی خودت برو🤣🤣🤣

تو که عشق منی و به من محبت داری💕💋

خدا تو رو نکشه من الان چطور جلوی خنده‌مو بگیرم؟🤣 یادم باشه یه دوره‌ی خر کردن شوهر پیشت شرکت کنم چَم و خَم‌شو بهم یاد بدی

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

مهم‌نیس ....کسی که بیشعوره همه چی ازش بر میاد.....

کسی  که این حرفا رو زده الانم میخاد جلب توجه کنه با هزار تا دروغ دیگه

اسکرین بگیر بذار پس‌زمینه روزی صد بار قربون صدقه‌ی خودت برو🤣🤣🤣تو که عشق منی و به من محبت داری💕💋 ...

🤣🤣🤣🤣🤣جووون تو فقط بیا خودم یادت میدم ولی اینکه ممدم خودش خره بی تاثیر نیستا🤣🤣🤣🤣