2777
2789
عنوان

ویروس انفولانزا و تب کودک

582 بازدید | 88 پست

خودم گرفتم با زور شیاف سرپام ، دو تا بچهام اولی گرفت چند شب تب داشت بعد الان دومی گرفته ، یکسالشه الان بهش استامینوفن دادم ، ولی تبش همش ۳۸ درجس، دکترم بردم شربت داده ، دو سه قاشق غذا میدم بخورن بعد همونو میارن بالا،  الان امشبم باید بیدار باشم ، یه هفتس خواب ندارم ، خیلی خستم ، الان نمیدونم چجوری تب اینو پایین بیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه بالا میاره دارو رو 

شیاف دیکنوفناک پنجاه نصف کن براش بذار تا ۱۲ ساعت تب میره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شربت پروفن داده؟

این شربت خیلی بهتر از  شربت استامینوفن تب رو کنترل میکنه 

بالا آوردن هم به خاطر خالی بودن معدشه

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

تهرانی ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

برا بچه ها شیاف بزار اگه نمیخورن رو مچ دست و پاهاشون و گردن دستمال ولرم بزار

آب پرتقال و لیمو شیرین کلا ویتامین سی بخورین

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
شربت پروفن داده؟این شربت خیلی بهتر از شربت استامینوفن تب رو کنترل میکنه بالا آوردن هم به خاطر خالی ...

گفتم به دکتر پروفن رو، گفت من با پروفن موافق نیستم ، یا شیاف بزار یا استا بده