2777
2789
عنوان

ویروس انفولانزا و تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 88 پست
عزیزم ده کیلو یدونه شیاف کافیه دکتر کودکان بود ؟!

اره بابا متخصص نوزاد و کودکان ، منم میگم یه دونه کافیه پیش خودم، تو فکر کن من دوتا ۳۲۵ گذاشتم عصری، چقد حرص خوردم سکته کردم

اره بابا متخصص نوزاد و کودکان ، منم میگم یه دونه کافیه پیش خودم، تو فکر کن من دوتا ۳۲۵ گذاشتم عصری، ...

اره خوبه فهمیدی بازم 

مراقب باش سر دارو دادن 

همون یدونه بذار نه دو تا 

روده بچه رو خراب میکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که خوابه ، قبل خوابش استامینوفن دادم ، باید یه ساعت دیگه چون خوابه شیاف بزارم

عزیزم یه قطره بی بی کر هم بگیر 

بذار یخچال شبی ده قطره بده 

این قطره عالیه 

بچه انقدر سیستم ایمنیش قوی میشه اصلا مریض نمیشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره خوبه فهمیدی بازم مراقب باش سر دارو دادن همون یدونه بذار نه دو تا روده بچه رو خراب میکنه

منم گفتم الان اسهال میشه انقد دوز زیاد دادم عصری، ولی دو بار پیپی کرد اومدم خونه دیگه انشالله دفع شده باشه 

الان که خوابه ، قبل خوابش استامینوفن دادم ، باید یه ساعت دیگه چون خوابه شیاف بزارم

ان شاالله هرچی زودتر خوب بشید

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

منم گفتم الان اسهال میشه انقد دوز زیاد دادم عصری، ولی دو بار پیپی کرد اومدم خونه دیگه انشالله دفع شد ...

خیلی پی پی خوبه برا تب 

بهتر 

اب میوه و ...بده 

شیر پاستوریزه خواستی بدی با اب و کمی نبات قاطی کن 

بده 

کدوم سمت تهران هستین ، قیمتش چنده

پول نمیخاد بدی چندتا ساشه رو میدم بهت من بلوار کشاورزم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

قطره چی هست؟ مولتی ویتامینه؟

نه این قطره خارجی هست 

انقدر مفیده برا سیستم بدن 

بی بی کِر 

میدی بچه اصلا مریض نمیشه قوی میشه بچه 

من دو سال به پسرم دادم 

زیر دو سال میدن 

خیلی پی پی خوبه برا تب بهتر اب میوه و ...بده شیر پاستوریزه خواستی بدی با اب و کمی نبات قاطی کن بده

اب میوه دادم ، حریره بادوم درس کردم ، همرو اورد بالا تا حریره رو خورد 

اخه نمیشه پولشو ندم که ، من سمت جردنم ، اسنپ میگیرم خودم

نمیخاد تو در یخچال گذاشته بودم بچم کوچیک بود انفولانزا گرفته بود دکتر داده بود 

الان براش هرسال دو دز واکسن انفولانزا میزنم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه