2777
2789

نه

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ چرا من اهنگ یه مدته زیاد گوش کنم قشنگ سردرد میشم دیگه تحمل گوش دادن زیاد ندارم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همش گوش بدی خب به مرور آدم حفظ میشه ولی زیادی هم خوب نیست دیگه آدم نمیفهمه داره چیکار میکنه حین کار ...

حس می‌کنم جدیدا سر درد میگیرم و از دنیای واقعی دور شدم به عبارتی دیگه زندگی کردند بلد نیستم شما هم اینطورین ؟ 

فکر میکردم فقط من اینطورم

نه چون موسیقی رو فرکانس بدن تاثیر میذاره ادم اینجوری نیشه ولی تو جوانی ادم حالیش نمیشه سن که میره بالا قشنگ تاثیرش حس میکنی و سر درد میشی الان شوهرمم مثل من جفتمون از یهسنی این شکلی شدیم دیگه اعصاب اهنگ ها تند مخصوصا نداریم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه چون موسیقی رو فرکانس بدن تاثیر میذاره ادم اینجوری نیشه ولی تو جوانی ادم حالیش نمیشه سن که میره با ...

من سنی هم ندارم اخه ولی جدیدا به شدت از زندگی واقعی دور شدم همش آهنگ گوش میدم و میخوابم‌ و بعد دیگه حالی هم برای ادامه کارها ندارم 

من سنی هم ندارم اخه ولی جدیدا به شدت از زندگی واقعی دور شدم همش آهنگ گوش میدم و میخوابم‌ و بعد دیگه ...

منم 27 سالمه سنم اونقدر نیست که بگی پیر😁ولی خب نوجوانی و شور و شیطانی اون زمان دیگه پشت سر گذاشتم 

درکت میکنم خودمم اینجور میشم گاهی ولی با اهنگ گوش کردن و خوابیدن فقط بدتر میشی پاشو از خونه بزن بیرون یه سفر برو یه تفریح برو معمولا اینجوری حال ادم بهتر میشه 

رمان زیاد حافظه رو کم نمیکنه، فقط ممکنه خستت کنه.

آهنگ زیاد تمرکز رو کم میکنه، نه حافظه رو.

خواب زیاد بیشترین تأثیر روی سنگینی ذهن و حافظه.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

حس می‌کنم جدیدا سر درد میگیرم و از دنیای واقعی دور شدم به عبارتی دیگه زندگی کردند بلد نیستم شما هم ا ...

والا من زیاد آهنگ گوش نمیدم خواببم کمه ولی کتاب زیاد میخوانم چه مربوط به درسم باشه چه غیر درسی ولی مشکلی ندارم یکم کمترش کن خوابتو ترجیحا بیشتر کم کن مثلا 11 بخواب 6 نهایت 6:30 بیدار شو موقع کار هم اهنگ گوش نده تمرکزت به هم میخوره

منم 27 سالمه سنم اونقدر نیست که بگی پیر😁ولی خب نوجوانی و شور و شیطانی اون زمان دیگه پشت سر گذاشتم د ...

نه من منظور از سنی نداشتن هنوز به جوونی هم نرسیدم شاید به قول شما شور نوجوونی‌یه 😊 البته من خیلی هم فکر می‌کنم نسبت به بقیه همین سال ها دغدغه و استرس چیزهایی رو دارم که هنوز اتفاق نیافتاده وفکر می‌کنم با آهنگ گوش دادن باعث شده تشدید بشه برای فرار از اینا فکر هم اخه اینکاررو می‌کنم