2777
2789
عنوان

کارای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست
خب مثلا صبح ها ۸ بیدار شین زیاد نخوابین تا بیدار شدین تختتون رو مرتب کنید یا اگه زمین میخابین رخت خو ...

خیلی دیر از خواب بیدار میشم، ساعت 11 از خواب بیدار میشم، تا ساعت 12 صبحانه میخورم، بعدش ناهار درست میکنم ساعت میشه 4 بعد از طهر از این طرف ساعت 2 شب میخوابم🥴 کلا حتی نظم ناهار و شام هم ندارم 😭😐

خیلی دیر از خواب بیدار میشم، ساعت 11 از خواب بیدار میشم، تا ساعت 12 صبحانه میخورم، بعدش ناهار درست م ...

خب عزیزم مشکل دقیقا همینجاس 

اصلا تایم خواب و بیداریت نرمال نیس من خودم ۷.۵ بیدار میشم نه بچه دارم نه کار خاصی دارم 

اما زود بیدار شدن واقعا حالمو بهتر می‌کنه 

شما هم از این به بعد ۱۱ بخاب ۸ هم بیدار شو اینجوری هم بدنت سست و بیحال نمیشه هم اینکه همه کار هاتو سروقت و با حوصله انجام میدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب مثلا صبح ها ۸ بیدار شین زیاد نخوابین تا بیدار شدین تختتون رو مرتب کنید یا اگه زمین میخابین رخت خو ...

در این حد که اکیه، ظرف ها رو هیچ وقت نمی گذارم بمونه، غذا که می پزم فوری اشپزخانه رو مرتب می کنم، گاز هیچ وقت کثیف نمی مونه. هیچ وقت غبار نمی مونه روی وسایل. گردگیری و جارو هفته ای دو بار انجام می دم. 

ولی تمیز کاری حسابی، مثلا پشت یخچال ، پشت کابینت ها، پشت تلویزیون و ... اینا رو نمی تونم مرتب انجام بدم. 

البته همون کارهایی که گفتم رو انجام می دم هم چندان با حوصله نیست و با تنفر انجام می دم. 

خب عزیزم مشکل دقیقا همینجاس اصلا تایم خواب و بیداریت نرمال نیس من خودم ۷.۵ بیدار میشم نه بچه دارم نه ...

مشکلم اینه شبا اصلا زود خوابم نمی‌بره قشنگ تا ساعت تا ساعت 2 شب بیدارم، نی نی سایت میچرخم، هر چقدرم تو طول روز خسته باشم باز ساعت 2 شب میخوابم. 

اگه میتونستم تایم خواب و تایم ناهار و صبحونه و شام رو تنظیم کنم فکر کنم مشکلم حل میشد ولی حیف که هر کاری میکنم نمیتونم. 

مشکلم اینه شبا اصلا زود خوابم نمی‌بره قشنگ تا ساعت تا ساعت 2 شب بیدارم، نی نی سایت میچرخم، هر چقدرم ...

شما همون ساعت دو بخوابین ولی از اونطرف سعی کنید ساعت۸ بیدار شین اگه یه مدت این مدلی بیداریتون رو تنظیم کنید  میبینید شب ها زود خوابتون میاد چون مث همیشه تا ساعت۱۱ نمیخابین و کمبود خواب دارین

قبل ازدواجم تو خونه کاری انجام نمی‌دادم، نهایت تو هفته یکی دو بار ظرف میشستم،  و وقتم بیشتر تو کلاس های مختلف و دانشگاه و سرکار و... می‌گذشت نمیدونم از بس تو  خونه مجرد بودم کار نکردم الآن اینطوری شدم که نمیتونم از پس کارا بر بیام و متاهلی بهم خیلی سخت میگذره، حتی باور کنید وقت بیرون رفتن رو هم ندارم همش تو خونه ام چی بشه تو ماه یکی، دو بار برم بیرون ( تازه بچه هم ندارم) 

با وجود کارای خونه وقتی واسه کلاس رفتن و باشگاه رفتن و بیرون رفتن و ادامه درس و سر کار رفتن ندارم، زندگیم افتاده روی چرخه ی تکرار کار خونه، و هر روز این چرخه تکرار میشه و انگار از همه چیز و از زندگی و پیشرفت جا موندم. 

شما همون ساعت دو بخوابین ولی از اونطرف سعی کنید ساعت۸ بیدار شین اگه یه مدت این مدلی بیداریتون رو تنظ ...

فکر خوبیه، از فردا انجامش بدم انشاالله که خوابم تنظیم بشه، میترسم شب ساعت 2 بخوابم از اونطرف صبح ساعت 8 بیدار بشم و تا ظهر خسته بشم و خوابم بیاد و ظهر یکی دو ساعت بخوابم و دوباره شب ساعت 2 بخوابم 

و دوباره بشه روز از نو و روزی از نو. 

فکر خوبیه، از فردا انجامش بدم انشاالله که خوابم تنظیم بشه، میترسم شب ساعت 2 بخوابم از اونطرف صبح ساع ...

خب سعی کنید ظهر ها خودتونو سرگرم کنید تا نتونین بخابین بعدشم چه عیبی داره کمبود خوابتون رو ظهر ها برطرف کنید 

اینجوری هم صبح ها زود بیدار میشین هم اینکه کمبود خواب ندارین 

خب سعی کنید ظهر ها خودتونو سرگرم کنید تا نتونین بخابین بعدشم چه عیبی داره کمبود خوابتون رو ظهر ها بر ...

مشکل اینه اگه ظهر بخوابم در حد چرت بیست دقیقه، نیم ساعت نیست، اگه ظهر خوابم ببره یکهو میبینی دو سه ساعت خوابیدم و غروب شده و از این ور دیگه شب خوابم نمی‌بره 😮‍💨

خیلی دیر از خواب بیدار میشم، ساعت 11 از خواب بیدار میشم، تا ساعت 12 صبحانه میخورم، بعدش ناهار درست م ...

عزیزم هی مشکل همینه 

در واقع صبح ما از شب قبل شروع میشه 

شما دیگه نهایت سعی کن شب ساعت ۱۰ بخوابی 

برا نماز صبح بیدار شدی دیگه نخواب 

اونوقت میبینی به همه چی میرسی 

حتی میتونی وقت صادر کنی