2777
2789
عنوان

کارای خونه

725 بازدید | 25 پست

سلام

انجام کارای خونه واسه م خیلی سخته و اصلا از کارهای خونه و خونه داری واقعیت خوشم نمیاد، ونمیدونم از روی بی علاقگیم به کارهای خونه ست یا چی، سریع تو انجام کار خونه خسته میشم  و انگار بدنم بنیه برای انجام کارها نداره مثلا موقع ظرف شستن وسطای ظرف شستن خسته میشم، یه مقدار از ظرف ها رو میشورم بعد بقیه اش رو استراحت میکنم چند ساعت بعد میام میشورم، کلا تو انجام کارای خونه روی یک چرخه باطل افتادم به هیچ کاری نمیرسم انگار دیگه قفل کردم 

شما کارهای خونه رو چجوری مدیریت میکنید که تلنبار نشه، برنامه ریزی دارید؟ 

صبح ها ساعت چند از خواب بیدار میشید؟ 

قرص آهن باید بخوری 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 13 ساله ازدواج کردم ولی همچنان از کار خونه متنفرم. از اون طرف تحمل کثیفی وشلوغی هم ندارم، با نهایت تنفر، یه برنامه تمیزکاری از چت جی پی تی گرفتم و مطابق اون انجام می دم. اون تایم سعی می کنم هدست بگذارم توی گوشم و کتاب صوتی گوش بدم. 

حاضرم هرکاری بکنم ولی کار خونه نه. متنفرم. متنفر.. قبلا غذا پختن دوست داشتم، الان حوصله غذا پختن هم ندارم. 

نه من متنفر نیستم. مخصوصا وقتی برنامه ی خانه و آشپزخانه رو از شبکه جم فود میبینم. چقد انگیزه میده. با عشق کارهاشو میکنه. عاشقشم

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

https://www.ninisite.com/discussion/topic/254305/برنامه-و-راهکاربرای-مدیریت-کارهای-خونه

این تاپیکو بخوتید پر از انگیزه و حال خوبه

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

صبا ساعت۶

هر روز بعد نهار مرتب کارا را انجام میدم

اخر هفته هم سرویسا و تمیز کردن یخچال و پاک کردن شیشه ها وگلا وابیاری گلا 

مادرم میگفت قربانت شوم عاشق نشو انکه پای عشق میسوزد اغلب (دختر)است

من 13 ساله ازدواج کردم ولی همچنان از کار خونه متنفرم. از اون طرف تحمل کثیفی وشلوغی هم ندارم، با نهای ...

منم خیلی از کارای خونه متنفرم،، فقط غذا رو با عشق و خوشمزه میپزم، اونم که جدیدا نمیدونم چرا زیاد حوصله آشپزی و سلیقه دادن به غذا رو ندارم. 

خب مثلا صبح ها ۸ بیدار شین زیاد نخوابین 

تا بیدار شدین تختتون رو مرتب کنید یا اگه زمین میخابین رخت خواب هاتونو جمع کنید بعدش صبحانه که خوردین ظرفارو همونجا بشورین 

خونتون رو هم هر زمان نیاز به جارو داشت جارو بکشین 

ظرفارو بعد غذا بشورین نذارین بمونه شب ها هم آشپزخونه رو مرتب کنید صبح ها با یه اشپزخونه تمیز روبرو بشین