2777
2789
عنوان

کارای خونه

225 بازدید | 25 پست

سلام

انجام کارای خونه واسه م خیلی سخته و اصلا از کارهای خونه و خونه داری واقعیت خوشم نمیاد، ونمیدونم از روی بی علاقگیم به کارهای خونه ست یا چی، سریع تو انجام کار خونه خسته میشم  و انگار بدنم بنیه برای انجام کارها نداره مثلا موقع ظرف شستن وسطای ظرف شستن خسته میشم، یه مقدار از ظرف ها رو میشورم بعد بقیه اش رو استراحت میکنم چند ساعت بعد میام میشورم، کلا تو انجام کارای خونه روی یک چرخه باطل افتادم به هیچ کاری نمیرسم انگار دیگه قفل کردم 

شما کارهای خونه رو چجوری مدیریت میکنید که تلنبار نشه، برنامه ریزی دارید؟ 

صبح ها ساعت چند از خواب بیدار میشید؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 13 ساله ازدواج کردم ولی همچنان از کار خونه متنفرم. از اون طرف تحمل کثیفی وشلوغی هم ندارم، با نهایت تنفر، یه برنامه تمیزکاری از چت جی پی تی گرفتم و مطابق اون انجام می دم. اون تایم سعی می کنم هدست بگذارم توی گوشم و کتاب صوتی گوش بدم. 

حاضرم هرکاری بکنم ولی کار خونه نه. متنفرم. متنفر.. قبلا غذا پختن دوست داشتم، الان حوصله غذا پختن هم ندارم. 

نه من متنفر نیستم. مخصوصا وقتی برنامه ی خانه و آشپزخانه رو از شبکه جم فود میبینم. چقد انگیزه میده. با عشق کارهاشو میکنه. عاشقشم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
https://www.ninisite.com/discussion/topic/254305/برنامه-و-راهکاربرای-مدیریت-کارهای-خونه

این تاپیکو بخوتید پر از انگیزه و حال خوبه

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
من 13 ساله ازدواج کردم ولی همچنان از کار خونه متنفرم. از اون طرف تحمل کثیفی وشلوغی هم ندارم، با نهای ...

منم خیلی از کارای خونه متنفرم،، فقط غذا رو با عشق و خوشمزه میپزم، اونم که جدیدا نمیدونم چرا زیاد حوصله آشپزی و سلیقه دادن به غذا رو ندارم. 

خب مثلا صبح ها ۸ بیدار شین زیاد نخوابین 

تا بیدار شدین تختتون رو مرتب کنید یا اگه زمین میخابین رخت خواب هاتونو جمع کنید بعدش صبحانه که خوردین ظرفارو همونجا بشورین 

خونتون رو هم هر زمان نیاز به جارو داشت جارو بکشین 

ظرفارو بعد غذا بشورین نذارین بمونه شب ها هم آشپزخونه رو مرتب کنید صبح ها با یه اشپزخونه تمیز روبرو بشین